Рубрики: Шоу-бізнес

Як виглядає і чим займається зараз єдиний син Наталії Сумської: допомагає захисникам, але на передову не йде

Наталія Сумська разом з Анатолієм Хостікоєвим виростила справжнього сина-красеня. Де зараз хлопець, який активно будував акторську кар'єру? Дізнайтеся у матеріалі.

Наталії Сумській та Анатолію Хостікоєву пощастило привести у цей світ сина. Хлопця назвали красивим ім’ям В’ячеслав.

Він зростав у творчій родині та з малих літ вже знав, що таке це акторське ремесло. У 2017-му хлопець закінчив престижний столичний ВНЗ і в тому ж році став вже грати у театрі. Втім, справжню популярність йому принесла комедія “Скажене весілля”, у якій дісталася одна з головних ролей.

Як виглядає і чим займається зараз єдиний син Наталії Сумської

Це був справжній тріумф для В’ячеслава, адже фільм вийшов на великий екран та зібрав купу прихильників. Герой Хостікоєва-молодшого став справжнім улюбленцем, а чимало фанатів почали асоціювати цього молодого чоловіка з екранним персонажем.

Нині ж син Сумської майже не з’являється у публічному просторі. Лише нещодавно показав у сторіз, як нині виглядає: такий же позитивний та усміхнений. Деталей знимку не розкриває.

Як виглядає і чим займається зараз єдиний син Наталії Сумської

Відомо, що хлопець зараз не на передовій, але це не заважає йому займатися активною допомогою нашим військовим. З початку війни він почав збирати активно кошти на амуніцію та пересилати її у гарячі точки.

Редакції сайту “Добрі новини” стало відомо, що ще навесні завдяки В’ячеславу тисячі бійців отримували бронеплити. На таких досягненнях цей молодий артист вирішив не зупинятися та працював на благо ЗСУ і далі. Проте, чим точно він займається зараз — не відомо.

Нагадаємо, що у В’ячеслава Хостікоєва є ще й старша сестра Дарина. Дівчина вже давно стала затворницею та зникла з медіапростору. Про те, що коїться у родині її брат не наважувався розповідати, віддавши це право своїй зірковій матері.

Поділитися