Рубрики: Шоу-бізнес

Як виглядає і чим займається єдиний син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва: мужній чорнявий красень

Наталія Сумська стала мамою двох дітей, але тільки сину вдалося прийти слави актора. Дізнайтеся, як виглядає хлопець, який гордо носить прізвище Хостікоєв.

Популярна акторка Наталія Сумська привела у світ двох нащадків. Якщо її старша дочка Дарина тривалий час не з’являється у медійному просторі, то син, як раз таки вже досяг чималого успіху.

Як виглядає В’ячеслав Анатолійович Хостікоєв?

Його ви точно бачили на екрані, навіть, якщо не ходите у кіно. Син Наталії та Анатолія Хостікоєва зіграв одну з головних ролей у комедії “Скажене весілля-3”. До цього хлопець активно займався театральною діяльністю.

Це й не дивно, адже ще у дитинстві він часто бував за лаштунками вистав, у яких грали його мама з татом. Не було і сумнівів, що юнаком він після школи обере саме ту стежку, якою пішли багато років його батьки.

Як виглядає і чим займається єдиний син Наталії Сумської

Акторство і нині захоплює В’ячеслава Хостікоєва, щоправда, він під час війни знайшов у собі сили і на інше заняття: так, як в армію його не забрали, хлопець вирішив волонтерити. Збирав кошти, купував необхідні деталі амуніції.

Що відомо про особисте життя В’ячеслава Хостікоєва?

Якщо з творчим доробком сина Наталії Сумської можна познайомитися у мережі, то щодо подробиць його особистого життя, добратися важко. Зірковий молодик не те, що не дає інтерв’ю з цього приводу, а й навіть не робить жодних романтичних публікацій у мережі.

Як виглядає і чим займається єдиний син Наталії Сумської

Втім, редакції сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що актора підозрювали у романі з дівчиною, яка засвітилася у серіалі “Перші ластівки”. Її звати Анастасія Рула, і пару разом бачили на світському заході.

Нагадаємо, що В’ячеслав Хостікоєв не мав офіційного шлюбу, а єдина онучка, яка є у Наталії Сумської — від старшої дочки.

Поділитися