Мода на незвичайні імена: фантазії українським зіркам не позичати — як своїх дітей назвали Фреймут, Яма й інші

Усім батькам хочеться для своїх дітей лише найкращого та найбільш неординарного. Втім, іноді бажання зробити свою дитину унікальною виходить за межі загальноприйнятого

Відомі українські зірки є доволі креативними не лише на сцені, а й в особистому житті. Пригадуємо найбільш незвичайні імена, якими знаменитості назвали своїх дітей.

Ольга Фреймут

Фреймут зі своїми молодшими дітьми
Фреймут зі своїми молодшими дітьми

У відомої української журналістки та ведучої троє дітей. Найстарша Злата давно мешкає та навчається у Великобританії. А от двоє молодших дітей живуть поруч з мамою. Молодша донька Ольги Фреймут має ім’я Євдокія. Чому зірка назвала дитину вкрай рідким ім’ям – невідомо.

Влад Яма

Яма зі своєю дружиною та єдиним сином
Яма зі своєю дружиною та єдиним сином

Один з найвідоміших українських хореографів, який вскочив у скандал через виїзд з України під час повномасштабної війни, разом з дружиною Ліліаною виховує сина, на ім’я Леон. Нагадаємо, що знаменитість не дуже полюбляє говорити про своє особисте життя, тому на честь кого названо дитину, невідомо.

Слава Камінська

Камінська зі своїми дітьми
Камінська зі своїми дітьми

Колишня солістка гурту “НеАнгелів” має двох дітей від колишнього чоловіка Едгара. Зізнання в тому, як звати її сина, Леонард, спричинило хвилю чуток, ніби артистка назвала дитину на честь голлівудського актора Леонарда Ді Капріо. Втім, спростувала розмови Камінська, вона назвала сина іншим іменем – без літери “о” в кінці.

Камалія

Камалія та Мохаммад Захур з доньками
Камалія та Мохаммад Захур з доньками

Відома українська співачка давно перебуває у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Від нього артистка виховує двох доньок-близнят – Мірабеллу та Арабеллу. Перше ім’я у перекладі з латинської мови значить “чудова”, а друге – “вимолена у Бога”.

Ірина Блохіна

Ірина Блохіна з чоловіком і донькою
Ірина Блохіна з чоловіком і донькою

Спортсменка, співачка та актриса виховує зі своїм чоловіком двох доньок. Старшу дівчинку подружжя назвало Жаклін, на честь американської першої леді Жаклін Кеннеді. Молодшу доньку зіркова пара назвала Габріель.

Маша Єфросиніна

Єфросиніна зі своєю донькою
Єфросиніна зі своєю донькою

Відома українська ведуча та благодійниця також обрала доволі незвичне ім’я для своєї доньки. Від коханого чоловіка Тимура Хромаєва Маша Єфросиніна 2004 року народила доньку Нану. Ім’я дівчинки з грузинської мови перекладається як “ніжна”, “добра”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини