Перші втрати українських зірок 2024: Віталій Білоножко, Володимир Федінчук та смерть в родині Ольги Фреймут

Кожному з вас хотілося б жити вічно, але такою привілегією в сучасному світі не володіє ніхто. 2024 рік лише почався, але ми вже маємо втрати в українських зіркових родинах.

Ніколи не знаєш, що трапиться завтра – хтось може народити дитину, комусь дадуть підвищення на роботі, хтось розлучається, одружується, а хтось йде з життя. В 2024 році чимало людей пережили втрати близьких з різних причин. Герої сьогоднішньої статті також пішли з життя з різних причин та за різних обставин.

Віталій Білоножко

Народний артист України Віталій Білоножко пішов з життя в ніч з 8 на 9 січня через зупинку серця. Чоловік в цей момент перебував у лікарні. Його дружина після смерті артиста оголосила про церемонію прощання з чоловіком, яка відбулася 12 січня 2024 року.

Віталій Білоножко помер через зупинку серця
Віталій Білоножко помер через зупинку серця

За життя Віталій був учасником різноманітних ансамблів, заснував Міжнародний фестиваль родинної творчості, працював солістом Держтелерадіо України та багато чого іншого. Білоножко був та залишиться справжнім прикладом для молодого покоління.

Володимир Федінчук

Український актор Володимир Федінчук загинув перебуваючи на фронті. Чоловік мужньо боровся за незалежність нашої держави, але його бій закінчився. Під час свого перебування на “нулі” молодий актор розповідав, що бачив і знає як пахне запеклий бій з ворогом.

Володимир Федінчук загинув на фронті
Володимир Федінчук загинув на фронті

За життя хлопець досягнув чималих успіхів в авторстві. Володимир зіграв у таких спектаклях, як: “Енеїда”, “Зерносховище”, “Скрудж. Різдвяна історія” та багатьох інших.

Втрата в родині Ольги Фреймут

30 січня 2024 року Ольга Фреймут повідомила про втрату рідної людини – помер її дідусь Микола. Причину смерті дідуся зірка розповідати не стала. В 2019 році вони з дідусем знялися для обкладинки модного українського журналу BAZAART, а пізніше одна зі світлин з дідусем Миколою стала ілюстрацією до книги “Бойківське весілля”.

Ольга Фреймут втратила дідуся
Ольга Фреймут втратила дідуся

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини