Рубрики: Шоу-бізнес

Студія ТСН спустішала після 24 лютого 2022 року: Лідія Таран тепер у Франції, нема на місці і Наталії Мосейчук

Повномасштабна війна змусила зрозуміти кожного, що життя – одне й воно неймовірно цінне. Саме тому багато людей вирішили змінити все, включно з роботою. Розповідаємо, кого сьогодні в студії ТСН немає

З початком повномасштабного вторгнення життя всіх українців змінилось безповоротно. Сьогодні, згадуючи 24 лютого 2022 року, ми навряд чи зможемо сказати, що залишились такими самими, як були. Річ не лише у повній трансформації буденності та навіть побуту, а у внутрішніх, більш сакральних речах. Відомі українські телеведучі, з якими глядачі звикли кожного ранку прокидатись і засинати – не виключення. Пригадуємо, чому Лідія Таран і Наталія Мосейчук покинули рідну студію ТСН.

Лідія Таран

Після початку повномасштабної війни життя Лідіії Таран кардинально змінилось. Зірка, яка здобула популярність на каналі “1+1” виїхала за кордон і разом з донькою перебуває у Франції. Спершу, зізналась знаменитість, вона замислювалась над тим, щоб повернутись до Києва, проте, коли ракета влучила поруч з її будинком, вирішила не жартувати з долею.

Лідія Таран з донькою перебувають за кордономСьогодні зірка українського телебачення тимчасово покинула студію ТСН, втім має надії туди повернутись. Лідія Таран працює виїзним кореспондентом у Франції. Там зірка здобуває другу вищу освіту в місцевому університеті, а її донька навчається одразу у двох навчальних закладах середньої освіти – українському та французькому.

Наталія Мосейчук

На відміну від своєї колеги Лідії Таран, інша відома українська телеведуча покинула студію ТСН тимчасово. Так, нещодавно знаменитість повідомила, що вирушила у відрядження до Польщі. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Наталія Мосейчук детально розповіла, як з командою колег дісталась за кордон – у потязі, в якому мільйони українців евакуювались після початку повномасштабного вторгнення.

Наталія Мосейчук розповіла про мету свого відрядженняУ Польщу відома українська телеведуча вирушила, щоб взяти інтерв’ю в президента Анджея Дуди. В описі до нещодавно опублікованого допису зірка зазначила, що основною темою їхньої розмови була повномасштабна війна в Україні, зокрема – її початок, коли Дуда приїхав до Києва на зустріч з Володимиром Зеленським.

Поділитися