Рубрики: Шоу-бізнес

Тіна Кароль вбралася у погони та забула про пишну укладку: поп-діва розповіла, коли служила у рядах захисників

Популярна співачка Тіна Кароль виявляється має відношення до Збройних Сил України. Дізнайтеся все, чого ви не знали про біографію улюбленої зірки у матеріалі.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу стала надзвичайно популярною у вельми молодому віці. У 2005-му році вона блискуче виступає на “Новій хвилі”, де на неї увагу звернула сама Алла Пугачова.

Зіркова співачка почала активно працювати над репертуаром, а згодом і взагалі стала солісткою Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. До речі, війну зірка побачила ще до 2022-го року, коли поїхала підтримувати наших миротворців до Іраку після свого тріумфу у Юрмалі.

Команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, як виглядала поп-діва у часи, коли поєднала свою творчу стежку ліричної співачки із нашими захисниками. Це фото зірки і нині “віруситься” в Інстаграмі серед фан-сторінок знаменитості.

Тіна Кароль вбралася у погони та забула про пишну укладку

Цікаво, що артистка раніше виступала і з військовими радянськими піснями, присвячених перемозі над нацистською Німеччиною та її союзниками. Згодом Тіна дуже категорично стала ставитися до свого репертуару, стала більшою мірою присвячувати власну творчість тематиці долі жінки. Звісно, на це не могла не повпливати і втрата її чоловіка.

Тіна Кароль вбралася у погони та забула про пишну укладку

Зараз співачка і не уявляє себе та свої пісні без рідної України. Артистка активно займається благодійними виступами, а також допомагає знедоленим українцям. Кароль подарувала квартиру родині з Маріуполя, крім цього піклувалася про діток з родин бійців “Азову”, а ще дістала купу генераторів для деокупованих населених пунктів та не тільки.

Нагадаємо, що Тіна Кароль нині часто перебуває за кордоном, але й не забуває про рідну домівку. Син співачки поки на навчанні у Британії і про його повернення в Україну мови не йде.

Поділитися