Рубрики: Шоу-бізнес

Стало відомо, хто міг насправді народити Камалії її дітей: родичка дружини Захура розповіла всю правду

Камалія не приховує того, що просто обожнює своїх діток. Проте, материнство далося їй не легко. Дізнайтеся, хто насправді міг привести у світ її донечок.

Не дарма у народі кажуть, що багаті теж плачуть. Співачка Камалія ніколи не приховувала того, як непросто їй було завагітніти. Вона буквально опинилася у ситуації, коли ні її популярність, ні сімейні статки не могли вирішити головної проблеми: стати мамою.

Та все ж таки доля змилостивилася над відомою білявкою і у віці 36-ти років вона привела у світ двох донечок, яких назвали майже казковими іменами: Арабелла та Мірабелла.

Стало відомо, хто міг насправді народити Камалії її дітей

Злі язики пліткували, що дівчаток народила насправді не співачка, але всі чутки було розвіяно родичами самої виконавиці, які чесно зізналися, що сімейство розглядало різні варіанти поповнення. Команді сайту “Добрі новини” вдалося знайти коментарі майже 9-річної давнини близьких дружини Захура.

Виявляється, у колі рідних обговорювалася навіть тема того, що тітка та сестра можуть допомогти зірці народити малят. Ось настільки Камалії бажали відчути радість материнства.

Втім, стороння допомога не знадобилася, адже артистка змогла подолати всі проблеми зі здоров’ям і, пройшовши лікарняні випробування, подарувати немовлят своєму обранцеві.

Стало відомо, хто міг насправді народити Камалії її дітей

Цікаво, що є інформація про те, що у Захура є старші діти від першого шлюбу: син та дочка. Ходили чутки про те, що хлопця назвали Арманом, а дівчинку Тетяною. Ім’я — дуже не стандартне для мусульманського світу, але тому є пояснення. Колишня обраниця Мохаммада — також слов’янського роду жінка.

Нагадаємо, що для Камалії шлюб з її чоловіком є першим для неї. Можливо саме тому реалізуватися, як мама та дружина так було важливо для цієї зірки.

Поділитися