Рубрики: Шоу-бізнес

Ані Лорак пригадала, як носила вишиванку та приміряла українські образи: співачка показала дорогоцінні кадри

Популярна співачка Ані Лорак завжди вміла вражати своїх глядачів. Зірка показала кадри у вишиванці. Дізнайтеся, як відреагували прихильники артистки, яка тривалий час жила в рф.

Ані Лорак. Знаменита поп-діва пройшла неаби-який шлях до слави і популярності. Артистка стрімко почала ставати відомою у 1990-2000 роки. Отримувала нагороди на різноманітних конкурсах, знімала кліпи та стала всенародною улюбленицею завдяки своїм пісням.

Мелодія її композицій “Три звичних слова” чи “Розкажи” спливають у пам’яті і нині. Успішна виконавиця починає розвивати себе, як акторку, знімаючі ігрові кліпи, а згодом і зігравши роль Оксани у комедійному мюзиклі за мотивами Гоголя “Вечори на хуторі поблизу Диканьки”.

Кілька років тому співачка пригадала на своїй сторінці в Інстаграмі ті часи, коли вона була суперзіркою українського телебачення.

Ані Лорак пригадала, як носила вишиванку

У коментарях таку появу зірки у мережі сприйняли дуже бурхливо, а сама поділилася почуттями про те, що дуже любила той період жить та особливо роботу над комедією.

Цікаво спостерігати еволюцію співачки: на піку своєї впізнаваності Ані Лорак співає українською та намагається поєднувати добре знайомі національні мотиви з сучасними трендами. Згодом навіть іде представляти нашу країну на Євробаченні. Проте, у тандемі з російським співаком Філіпом Кіркоровим.

У 2010-му виходить нова пісня зірки, і вона виконується вже не рідною мовою. Того ж року Кароліна з’являється на телебаченні в рф. Згодом таких ефірів стає дедалі більше, а після вторгнення росії на Донбас у 2014-му, вона і взагалі переїздить до держави-агресора. У Київ вертатиметься кілька разів: аби розлучитися з Муратом, аби вирішити свої особисті питання. У 2021-му поп-діва завітає з концертом до Одеси і на диво все пройде без скандалів.

Нагадаємо, що Ані Лорак тривалий час утримувалася від висловлювань про війну в Україні. Лише влітку 2022-го вона зважилася на пост про почуття у нинішні часи.

Поділитися