Руслана Лижичко вразила сталевим пресом і сильними руками: зірка Євробачення змінилася до невпізнаваності

Зірка Євробачення 2004, Руслана Лижичко, активно веде сторінку в Інстаграмі. Зірка показала, як роки змінили. Дізнайтеся, як виглядає артистка нині.

Руслана Лижичко. Ця артистка стала неймовірно популярною завдяки перемозі на Євробаченні 2004-го року. Вона стала другою співачкою від України, яку відправили на цей пісенний конкурс. Слава прийшла до неї одразу, як опинився у руках кубок переможниці.

Подейкують, що “Дикі танці” співачки з гуцульським корінням добряче розбурхали публіку під час музичного змагання. Поговорювали: балет зірки з таким натхненням виплясував, що зламав навіть сцену у Туреччині.

Втім, після такого стрімкого успіху, багаточисленних концертів Україною, у знаменитості настав період затишшя. Вона пробувала займатися громадською діяльністю, була навіть на Євромайдані. Згодом свою діяльність та повсякденне життя почала показувати в Інстаграмі.

Руслана Лижичко вразила сталевим пресом і сильними руками

Руслана не приховує, що чимало часу присвячувала спорту і це дуже добре помітно. Артистка з радістю демонструвала раніше свої фото, де добре видно прес та підкачані руки.

Довела співачка, що шалені танці їй під силу на свято Дня незалежності у 2021-му році. Прихильники засипали Лижичко компліментами:

  • “Руслана ви красуня”
  • “Власне люблю Руслану саме в шкіряному одязі, саме з розпущеним волоссям і саме з дикими танцями, для мене іншої Руслани не існує”
  • “Моє серце, як завжди, належить Руслані”
  • “Браво Руслана!!! Ти незабутня!!! Україна перед усім! Навіть якщо перешкоджають і вставляють палки в колеса Ти не піддаєшся!”

Нагадаємо, що Руслана Лижичко заміжня, але дітей з коханим не має. Про материнство говорила до війни, але на тлі подій 2022-го року цю тему більше не обговорює.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини