Рубрики: Шоу-бізнес

Як виглядає і чим займається підрослий син Потапа від Горової та чи прийняла Каменських першу дитину обранця?

Репер Потап дуже пишається своїм чудовим сином, якого йому подарувала Ірина Горова. Дізнайтеся, як виглядає хлопець, який народився у справжній зірковій родині.

Популярний виконавець Потап разом із своєю тодішньою дружиною Іриною Горовою у 2008-му році стали батьками. У світ ця популярна пара привела чудового хлопчика, якому дали красиве ім’я — Андрій.

Чекала його тут і сестричка Наталя. Якщо для їхньої мами ця дитина стала другою, то для зіркового тата — це був первісток.

Малюк став справжнім улюбленцем своєї родини та зростав у творчій атмосфері, допоки не довелося роз’їхатися.

Як спілкується Потап з сином зараз?

Відомо, що з дитиною чоловік Каменських не розривав зв’язок. Він приділяє сину час та до війни їздив з ним у подорожі. В Інстаграмі репер показував, як змінюється та зростає Андрій.

До речі, хлопець, як і батько любить вести Інстаграм, а свою особисту сторінку підписав з алюзією на татів акаунт: “Потапчик”. Загалом в акаунті ділиться світлинами та відео зі свого життя.

А ось про стосунки підлітка з Настею Каменських майже нічого не відомо. Єдине, про що говорив Потап — це те, що новину про одруження з поп-дівою юнак сприйняв по-дорослому. Сама ж поп-діва не згадує первістка свого обранця та раз в інтерв’ю натякала, що стосунків з колишньою родиною чоловіка у неї немає.

Як виглядає і чим займається підрослий син Потапа

Показовим було свято 1 Вересня 2021-го року, коли Олексій Потапенко повів сина на лінійку, а його кохана лишилася вдома, присвячуючи час собі.

Нагадаємо, що своїх дітей у подружжя Насті Каменських та Потапа немає. Проте, поп-діва не виключає можливості стати мамою. Вона розповідала, що їй байдуже буде у неї син чи дочка, вона все одно буде щиро любити свого карапуза.

Поділитися