57-річний Віктор Павлік змінюється на очах: посивів, вбрався у шльопки на шкарпетки і радіє консервації

Популярний співак Віктор Павлік завжди вражав своєю енергійністю та оптимізмом. Невже роки таки беруть своє та артист почав "здавати"? Дізнайтеся, як змінився виконавець.

Віктор Павлік. Герой цього матеріалу вразив всіх у 2020-му році, оженившись з молодшою від нього не на один десяток років Катериною Репяховою. Довів артист, що він ще у строю у 2021-му, коли на світ привів разом з обраницею маленького синочка Михайлика.

Співак віртуозно поєднав батьківство і роботу на сцені, але чи вдається йому приховати те, що виховання четвертої дитини дається непросто?

Артист вже давно не відвідує крупні світські заходи, надаючи перевагу побутовим справам вдома. Чоловік також змінив свій стиль. На сцені виступає у стриманих костюмах, а на люди може вийти по-простому: у шльопках та носках. Це примітили прихильники знаменитості у мережі, написавши у коментарях:

  • “Дід в спортивках”
  • “А других штанів не мав? Спаплюжив коляду”
57-річний Віктор Павлік змінюється на очах

Втім, артист та його популярна дружина вельми стримано відреагували на подібного роду кпини від хейтерів

Натомість, Віктор і не збирається удавати, що він молодший. Павлік, маючи добре почуття гумору, і сам вигадує цікаві сторіз, аби підкреслити свій вік. То він нахвалював консервацію, то навмисне “забув” розповісти прихильникам про ліхтар, який здобув.

57-річний Віктор Павлік змінюється на очах

До речі, його молода дружина також розуміє жарти обранця та підігрує йому, називаючи на людях коханого за ім’ям та по-батькові. Вдома — зовсім інше ніжне спілкування.

Нагадаємо, що Віктор Павлік і Катерина Репяхова тривалий час отримували кпини від третьої дружини музиканта, Лариси Созаєвої, яка час від часу оприлюднювала сенсації свого сімейного життя з колишнім. Інколи екс-обраниця навіть не добирала слів у бік нової коханої співака.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини