Рубрики: Шоу-бізнес

Ніна Матвієнко і Наталія Сумська завели Інстаграм, а Наталія Мосейчук пішла в ТікТок: вікові зірки в тренді

У нинішні часи важко уявити знаменитість, яка не веде власний блог у мережі. Ніна Матвієнко, Наталія Сумська та Наталія Мосейчук вирішили також не відставати від трендів.

Інстаграм і соціальні мережі кардинально змінили наше уявлення про спілкування. Фотографіями та новинами з особистого життя ділиться майже все населення планети.

Наші ж знаменитості також не відстають від трендів, а ще й ламають стереотипи про вік.

75-річна Ніна Матвієнко не так давно завела сторінку в Інстаграмі. Раніше її світлини здебільшого з’являлися у профілі її дочки Тоні. Втім, особистими фотографіями співачка ділиться рідко, здебільшого розміщує інформацію про свої виступи.

А ось Наталія Сумська тривалий час не поспішала створювати акаунт в Інстаграмі. Зірка з певними нотками у голосі розповідала про захоплення блогерством своєї сестри Ольги в інтерв’ю.

Вікові зірки в тренді

Та зараз вона також ділиться публікаціями в Інстаграмі. Звісно, за кількістю фото те сторіз, їй далеко до рідні. Також не може похизуватися артистка кількістю підписників.

Вікові зірки в тренді

А ось Наталія Мосейчук пішла ще далі. Вона завела сторінку у молодіжній мережі Тік-Ток, де потрібно знімати короткі ролики під накладений звук. До речі, саме звідти пішли тренди на танцювальні відео.

Звісно, що у кадрі ведуча гопака не танцює, а просто ділиться нарізками з інтерв’ю чи своїх передач. Щоправда, підписників там у неї не дуже багато.

Також ведучу “плюсів” можна помітити і у Ютубі, проте майже всі медійні продукти зірки присвячені її професійній діяльності. Фанати навіть шкодують, що так рідко бачать кадри чудової родини знаменитості.

Нагадаємо, Інстаграм також активно веде Марічка Падалко та Алла Мазур, які перетворили свої сторінки на інформаційний опір.

Поділитися