“Викрали гроші на суму $500 тисяч”: з будинку Пугачової в Ізраїлі невідомі винесли цінні речі Примадонни

Одна з найвідоміших російських співачок за кордоном залишилась майже ні з чим. У мережі повідомили, що в будинок зірки увірвались невідомі й винесли цінних речей на сотні тисяч доларів

Після початку повномасштабної війни докорінно змінилось життя не лише українців, а й деяких росіян. Так, наприклад, відома російська співачка Алла Пугачова покинула рідну країну разом зі своїми дітьми та чоловіком. Сьогодні знаменитість перебуває за кордоном, в Ізраїлі. Втім, життя Примадонни не таке безхмарне, яким могло здаватись – нещодавно з нею сталась прикрість.

Про неприємний інцидент розповіла російська журналістка Олена Жигалова. До слова, новину медійниця повідомила на своєму Telegram-каналі, підкріплюючи її єхидством. Про те, що з оселі Алли Пугачової винесли ледве не всі цінні речі повідомили підписники Жигалової з Ізраїлю.

Найімовірніше Аллу Пугачову в Ізраїлі пограбували
Найімовірніше Аллу Пугачову в Ізраїлі пограбували

У мережі розповіли, що в оселю знаменитості увірвались незнайомі, які попередньо зламали камери відеоспостереження, отже – навіть скласти фоторобот неможливо.

А ось новину про Пугачову ви не знаєте. Злодії залізли в її будинок в Ізраїлі, перевернули все, забрали цінні речі та викрали гроші на суму $500 тисяч. Вона подала заяву в поліцію, сказали, що будуть шукати, але як? Зловмисники зламали всі камери в будинку, тому навряд чи їх хтось знайде. А дім її таки в Кесарії. Там ще фільм знімали “Кохання-зітхання” [“Любовь-морковь” – рос.]

– написали підписники журналістки з Ізраїлю.

До слова, Алла Пугачова ще ніяк не коментувала новину про пограбування свого будинку. Чоловік відомої російської співачки Максим Галкін так само про це мовчить. Наразі залишається лише чекати офіційних коментарів зіркового подружжя.

Алла Пугачова та Максим Галкін ніяк не коментували пограбування свого будинку
Алла Пугачова та Максим Галкін ніяк не коментували пограбування свого будинку

Нагадаємо, що вперше відома російська артистка виїхала за кордон ще на початку повномасштабної війни в Україні. Тоді Алла Пугачова та Максим Галкін засудили воєнну агресію російської армії. Через пів року своєї відсутності вдома Примадонна таки повернулась у рідну оселю, але вже зовсім скоро знову виїхала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини