Рубрики: Шоу-бізнес

Кому “насолила” Оксана Марченко: Єфросиніна, Бєдняков і Кондратюк пригадали роботу з дружиною Медведчука

Відомі українські знаменитості розповіли, які спогади у них залишились після тривалої співпраці з колись відомою та шанованою телеведучою Оксаною Марченко

Оксана Марченко свого часу здобула шалену популярність на українському телебаченні та співпрацювала з багатьма відомими зірками. Втім, підтримка політичної діяльності свого чоловіка, Віктора Медведчука, якого звинуватили у державній зраді, посприяла тому, що поступово шанована телеведуча стала персоною нон ґрата в Україні.

Пізніше чимало представників українського шоубізнесу почали пригадувати співпрацю з Оксаною Марченко. Виявляється, що знаменитість залишила по собі спогади кожному, з ким коли-небудь разом працювала.

Єфросиніна про Марченко

Нещодавно відома українська ведуча пригадала, як брала участь у шоу “Танці з зірками”. Знаменитість зізналась, що тоді разом з нею змагалась й Оксана Марченко, втім від самого початку, натякнула Єфросиніна, всі учасники шоу розуміли, що сезон буде проплаченим, оскільки в проєкті брала участь дружина екснардепа.

Єфросиніна пригадала участь у Танцях з зірками

У новому випуску “Дорослих дівчат” Єфросиніна зізналась, що вона впевнена в тому, що в її програші на шоу винна саме Оксана Марченко. За словами ведучої, її конкурентка на проєкті зробила все можливе, аби її вигнали.

Кондратюк про Марченко

Один з найвідоміших українських ведучих раніше розповідав про спільну роботу з Оксаною Марченко. Ігор Кондратюк пригадав, що багато років тому його ексколега мала проукраїнську позицію, а у мовному питанні заохочувала всіх спілкуватись українською. Пригадав ведучий і батька своєї колишньої колеги. Кондратюк розповів, що тато Марченко часто навідувався на ефіри до доньки та завжди носив вишиванку.

Кондратюк пригадав співпрацю з Оксаною Марченко

Коментуючи останні події, відомий український ведучий висловив свою думку стосовно того, чому Оксана Марченко прийняла позицію, яка б зовсім не вписалась у координати її поглядів багато років тому. За словами Кондратюка, річ у запропонованих сумах.

Бєдняков про Марченко

Довгий час Оксана Марченко була єдиною та незмінною ведучою шоу “Х-Фактор”, втім 2016 року до неї приєднався відомий Андрій Бєдняков. Знаменитість у нещодавньому інтерв’ю розповів, що під час їхньої співпраці він був для неї кісткою в горлі. Річ у тім, висловився ведучий, що він був значно молодший, свіжіший та енергійніший.

Бєдняков пригадав шоу Х-Фактор

Знаменитість зазначив, що він намагався знайти спільну мову зі своєю співведучою, втім Оксана Марченко виявилась єдиною за всю кар’єру Бєднякова, хто зовсім не йшов із ним на контакт.

Поділитися