Рубрики: Шоу-бізнес

Поповнюють український генофонд: Гордон, Доманський, Скрипка та інші багатодітні батьки шоу-бізнесу

Поєднувати приголомшливо успішну кар'єру та батьківство неможливо? Ці відомі українські зірки доводять зворотнє – насправді мати багато дітей і бути популярними можливо

Багато представників українського шоубізнесу перебувають у щасливому шлюбі та виховують дітей. Пригадуємо, хто зі знаменитостей може похизуватись родинами з найбільшою кількістю нащадків.

Валентина Хамайко

Як виглядають всі діти зірки 1+1 Валентини Хамайко

Відома українська телеведуча програми “Сніданок з 1+1” Валентина Хамайко разом з коханим чоловіком виховує чотирьох дітей. Знаменитість перебуває у шлюбі з бізнесменом і віцепрезидентом Федерації тріатлону України. Від Андрія Оністрата зірка народила двох доньок і двох синів. Найстаршій Соломії – 12 років, а наймолодшому Андрію – 3 роки. Також у зірки є 7-річна донька Мирослава та 7-річний син Михайло.

Дмитро Гордон

Як виглядають всі діти Дмитра Гордона

Український журналіст та блогер Дмитро Гордон загалом має семеро дітей. Вперше батьком знаменитість став у шлюбі з Оленою Сербіною, яку зустрів ще в юності. У цьому союзі на світ з’явилось четверо дітей – троє синів Ростислав, Дмитро, Лев та донька Єлизавета.

Ще трьох дітей знаменитості народила його колега Олеся Бацман, до якої він пішов від першої дружини. Зіркова кохана народила чоловікові трьох доньок – Санту, Алісу та Ліану.

Андрій Доманський

Як виглядають діти Андрія Доманського
Наймолодша донька Андрія Доманського

Відомий український ведучий є батьком шістьох дітей від трьох різних жінок. Вперше батьком чоловік став у шлюбі з дружиною Юлією, яка народила йому первістка Василя. Пізніше зіркова кохана зробила Доманського татом вдруге, народивши йому доньку Ладу. Після розлучення з першою дружиною чоловік закрутив службовий роман з Лідією Таран. Пара стала батьками Василини. Втім, стосунки з ведучою також не склались і невдовзі вони розійшлись.

Сімейне щастя знаменитість віднайшов у шлюбі з коханою Мариною. Третя дружина народила Доманському доньок Кіру та Віру. Крім того, чоловік виховує й пасинка Артема, сина дружини від попереднього шлюбу.

Олег Скрипка

Всі діти Олега Скрипки

Відомий український музикант і фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” зі своєю дружиною виховують чотирьох спільних дітей. Зіркова пара вперше стала батьками 16 років тому. Тоді на світ з’явився Роман, а через два роки – син Устим. 11 років тому в артиста народилась донька Олеся, а ще через два роки Зоряна.

Поділитися