Чи міг бути роман у Каті Осадчої та Андрія Доманського: спливли цікаві фото колишнього Таран поруч з колегою

Катерина Осадча — дуже яскрава зірка українського телебачення, яка полонила серця багатьох чоловіків та оженила на собі легендарного шоумена. Та чи правда, що тільки з Юрієм Горбуновим у ведучої були стосунки на роботі?

Катя Осадча. Героїня цього матеріалу стала однією з найпопулярніших ведучих України, а свого часу була ще й однією з найбажаніших наречених країни. Звісно, до тих часів, як почала сімейне життя з Юрієм Горбуновим.

Проте, до того, як яскравий шоумен долучився до “Голосу країни”, популярна білявка працювала у тандемі з іншим. З Андрієм Доманським. Такий тандем вперше з’явився на екранах у 2011-му році та радував глядачів своєю появою на екрані аж до 2013-го.

Тоді ж і ходили неоднозначні чутки про взаємовідносини зірок. На момент початку музичних боїв за Говерлу шоу-бізнесу, відомий чоловік вже розійшовся з Лідією Таран, яка виховувала від нього дитину. А ось запальні танці з Катею та обійми за лаштунками, навпаки підігрівали цікавість до нового роману, який одразу приписали знаменитостям.

Чи міг бути роман у Каті Осадчої та Андрія Доманського

Цікаво, що Осадча ніколи не говорила, як ставиться до колеги по телеканалу та колишньої Доманського, як і дикторка ТСН не висловлювалася стосовно дружби чи ворожнечі з нинішньою коханою Горбунова.

А ось під час одного з сезонів всіх прихильників проєкту збентежив номер артистів, де під виконання пісні, Андрій ну дуже неприховано намагався наблизитися до Каті, а у кінці навіть покрутив її на руках.

Чи міг бути роман у Каті Осадчої та Андрія Доманського

Це викликало неабияку реакцію у глядачів. Щоправда, зірки будуть бачитися ще, але вже в інших іпостасях. Осадча ставила питання Доманському про його особисте життя та нову обраницю, яку, до речі, шоумен зустрів завдяки роботі.

Нагадаємо, що в Андрія Доманського зараз є половинка, а ще він не обривав зв’язків з дочкою від колишньої Лідії Таран.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини