Як склалося нове життя 29-річного онука Ротару, Влада Ями і Олега Винника: майже рік живуть за кордоном

Деякі представники українського шоубізнесу після початку повномасштабної війни почали нове життя за кордоном. Розповідаємо, як вони нині живуть за межами рідної країни

З початком повномасштабної війни увага суспільства особливо загострилась щодо тих відомих чоловіків, які виїхали за кордон. Зокрема, користувачі мережі активно цікавляться життям Влада Ями, кумира мільйонів Олега Винника та, наприклад, онуком Софії Ротару. Розповідаємо детальніше, як і де нині живуть знаменитості.

Влад Яма

Відомий український хореограф виїхав з України у перший день повномасштабного вторгнення. Разом зі своєю родиною знаменитість оселився у США й наразі буквально відбивається від критики публіки. Річ у тім, що за понад рік повномасштабної війни знаменитість навіть не натякнув, чому він залишається так далеко від рідної країни.

Влад Яма з родиною живе у США
Влад Яма з родиною живе у США

Натомість зірка активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто пригадує минуле життя. Влад Яма нерідко ділиться архівними фото та зізнається, що сумує за Києвом. Втім, додає хореограф, повертатись він наразі не планує.

Анатолій Євдокименко

Цьогоріч онук відомої української співачки Софії Ротару відзначив 29-річчя. Святкував свій день народження чоловік за кордоном, куди виїхав вже після початку повномасштабної війни. Анатолій Євдокименко невідомо як покинув Україну, а на початку березня минулого року він зі своїм батьком вже намагався безрезультатно перетнути кордон із Молдовою.

Онук Софії Ротару нині живе в Європі
Онук Софії Ротару нині живе в Європі

Після найімовірніше незаконного виїзду Анатолій Євдокименко дав інтерв’ю для європейського видання, в якому зізнався, що відчуває себе кочівником. Крім того, чоловік зазначив, що продовжує займатись творчою діяльністю.

Олег Винник

А ось головний вовк України за кордон виїхав не просто так. Хоча Олег Винник, так само як і його колега Влад Яма, особисто не пояснював причин виїзду, представники команди артиста розповідали, що за межами рідної країни зірка лікується. Сьогодні Олег Винник живе у Німеччині та не виходить на зв’язок.

Олег Винник давно живе у Німеччині
Олег Винник давно живе у Німеччині

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, який діагноз найімовірніше знаменитості поставили за кордоном. Подробиці стану його здоров’я розкрили колеги співака.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини