Рубрики: Шоу-бізнес

Один працює в YouTube, інший – в Голлівуді: що відомо про старших синів Дмитра Гордона, які досягли успіху

Офіційно у Дмитра Гордона, відомого українського інтерв'юера й блогера, семеро дітей. Ким працюють старші сини знаменитості та що відомо про їхнє життя?

Відомий український журналіст і блогер Дмитро Гордон досяг успіху не лише у професійній діяльності, але й став багатодітним татусем. Лише за офіційними даними знаменитість є батьком сімох дітей, втім зірка сам колись натякав, що насправді дітей в нього може бути більше. Хай там як, про своїх нащадків Гордон піклується та виховує їх з усією відповідальністю.

Старші сини знаменитості пов’язали свої життя з гідними й високооплачуваними професіями. Так, наприклад, син Дмитра Гордона Ростислав працює в ІТ-сфері. Зірковий нащадок вже давно є співробітником YouTube. В одному з інтерв’ю батько чоловіка розповів і про його заробітну плату. За словами відомого українського журналіста, його син отримує від декількох тисяч доларів у місяць.

Старший син Дмитра Гордона працює в YouTube

А ось син Гордона Дмитро пов’язав своє життя з творчою професією. Юнак свого часу закінчив університет Берклі, найкращий навчальний заклад світу, який випускає талановитих композиторів. Працює Дмитро у Голлівуді й пише композиції для культових світових фільмів. Ба більше, похизувався досягненнями сина Гордон, хлопець співпрацює з Барбарою Стрейзанд, Волтером Афанасьєвим та іншими.

Стало відомо, ким працюють діти Дмитра Гордона
Дмитро Гордон розповів, ким працює його син Лев

Розповідав Дмитро Гордон одного разу й про іншого свого сина Лева. Знаменитість зазначив, що його нащадок нині живе за кордоном, у Лос-Анджелесі. Юнак вже давно почав заробляти, а зарплата складала від декількох тисяч доларів на місяць.

До слова, лише донька Дмитра Гордона залишилась жити й працювати в українській столиці. Єлизавета мешкає у Києві, де працює на велику компанію. Втім, відомий український журналіст не став розкривати подробиць про те, де саме заробляє на життя його донька.

Поділитися