Вся правда про дружин, позашлюбного сина Анатолія Хостікоєва, його романи на зйомках: про що не знає Сумська

Видатний актор Анатолій Хостікоєв має багато цікавих сторінок особистого життя. Дізнайтеся, скільки разів насправді був одружений знаменитий чоловік.

Анатолій Хостікоєв. Герой цього матеріалу вже давно підкорив серця українців. Прихильники люблять його не лише за ті ролі, які він виконував у кіно та в театрі, а й за тверду громадянську позицію. Він завжди був чітко за Україну та робив чимало для нашої культури.

Втім, справжні фанати знають, що не лише творчий доробок, а й особисте життя є цікавим у чоловіка Наталії Сумської. Виявляється, популярний чоловік був одружений тричі! І це в епоху, коли розлучатися взагалі було не заведено.

Першою обраницею зірки стала народна артистка України — Надія Кондратовська. Її, до речі, ви могли бачити у популярній комедії “Папаньки-2”. Сімейне життя у молодих не заладилося і шлюб розпався.

Наступною дружиною стала також акторка Любов Кубюк. Втім, і з нею дожити до золотого весілля не вийшло і Анатолій розлучився. До речі, у цих стосунках у пари народився син. Його назвали красивим ім’ям Георгій. Хлопець пішов стопами знаменитих мами з татом і також присвятив життя мистецтву Мельпомени.

Георгій Хостікоєв

Третьою коханою, з якою вже назавжди наважився об’єднати серця Хостікоєв стала, звісно, Наталія Сумська. До речі, після виходу на екрани серіалу “Роксолана”, чоловіка зірки підозрювали у романі з її сестрою Ольгою. Втім, все це виявилося лише чутками.

Свою половину актор прийняв у родину вже розлучену та з дочкою Дариною. Подружжя також має і спільну дитину, сина В’ячеслава. Він хоч і дуже молодий, але подає великі надії на те, що стане видатною зіркою, адже вже зіграв чимало ролей у театрі, а ще знімався у головній ролі у комедії “Скажене весілля”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини