У дружини Григорія Решетніка є прислуга, яка з нею і вдома, і за кордоном: “Валізи возить за мною” (ФОТО)

Христина та Григорій Решетнік можуть похизуватися небідним життям. Пара живе в люксовому ЖК, а тепер Христина показала в Мережі особисту прислугу.

left;”>Подружжя Решетніків для багатьох є справжнім прикладом здорових та ідеальних стосунків. Звісно, в пари є й свої мінуси, але таке притаманне кожній парі. Крім почуттів та сильного взаєморозуміння, в стосунках пари присутня й нотка гумору.
Григорій та Христина Решетнік вирішили полетіти на відпочинок до Риму. Пара вже встигла показати щасливі фотографії з прогулянки сонячними вулицями Італії, а також моменти з аеропорту. Ні для кого не секрет, що дівчата люблять набирати з собою багато речей, які дуже важко нести самій. Христина вчинила по-розумному і віддала свою валізу коханому чоловікові, пожартувавши про це в Мережі.

“Переслідує мене цей красень! Навіть возить валізи за мною”, – написала Христина.

Христина Решетнік показала, хто носить її валізи
Христина Решетнік показала, хто носить її валізи

На коротенькому відео можна побачити Григорія, який залюбки допомагає своїй дружині. Можна побачити, що пара взяла й справді велику кількість речей: одна велика валіза, одна менша і в чоловіка на спині додатково рюкзак.
Фотографії, які чоловік опублікував в Інстаграмі викликали велику хвилю негативних коментарів. Люди почали вкторе звинувачувати зірок в тому, що вони можуть собі дозволити кататися за кордон, поки всі інші сидять в Україні, або захищають її на передовій, але знайшлися й ті, хто почав захищати Григорія.

Григорія Решетніка розкритикували за фото з відпочинку
Григорія Решетніка розкритикували за фото з відпочинку
  • “Ну от чому одним можна перетинати кордон і гуляти по Італії, а іншим ні?”,
  • “Ми дуже раді за вас, Гришо, але ваше відео не зовсім гарне в такий час. Поважайте сім’ї військових”,
  • “Ви неймовірний. Треба жити далі, а на хейт не звертайте уваги”,
  • “Гриша та його дружина постійно говорять про війну і те, що вони поїхали на відпочинок не означає, що вони не донатять!”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини