“До чого ці танці?”: дружину Григорія Решетніка розкритикували за веселощі в дорогому ресторані

Христина Решетнік опублікувала кадри з відпочинку в елітному ресторані під Києвом. Зірка веселилася і танцювала, але користувачам Мережі це не прийшлося до смаку.

Дружина Григорія Решетніка Христина активно веде свої соціальні мережі і не проти показати подробиці зі свого особистого життя. Зіркова дружина не приховує від своїх прихильників майже нічого і з радістю ділиться фотографіями та відео зі спільного відпочинку з чоловіком. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як на це відреагували прихильники жінки.

Христина показала, як радісно пританцьовує на фоні одного з елітних ресторанів під Києвом. Для виходу у світ зірка обрала чорну приталену блискучу сукню з маленьким стильним клатчем, який ідеально доповнює загальний образ Решетнік, але не всі користувачі Мережі з позитивом поставилися до такого івенту.

“До чого це вихваляння? В когось немає сина, в когось чоловіка і чийсь чоловік захищає вас і нашу країну. Ви дорослі люди, а ведете себе, як діти. Хизуєтеся якимось платтям…”, – пише одна з хейтерок.

На думку більшості, зараз дуже не на часі показувати своє розкішне життя. З початком повномасштабного вторгнення українські зірки кожного разу наражаються на критику після публікацій з відпочинку, спільного походу в ресторан та багатьох інших речей. На такі закиди представники шоу-бізнесу реагують спокійно, або не реагують взагалі.

Ледь не кожен з них знає, що робить для своє країни значно більше, ніж всі інші і показати хвилину власного відпочинку – не є чимось поганим. Кожен повинен відпочивати і знаходити час для себе, оскільки життя продовжується навіть у таких складних умовах для нашої країни і це повинен розуміти абсолютно кожен з нас.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини