Рубрики: Шоу-бізнес

У дружини Григорія Решетніка є прислуга, яка з нею і вдома, і за кордоном: “Валізи возить за мною” (ФОТО)

Христина та Григорій Решетнік можуть похизуватися небідним життям. Пара живе в люксовому ЖК, а тепер Христина показала в Мережі особисту прислугу.

left;”>Подружжя Решетніків для багатьох є справжнім прикладом здорових та ідеальних стосунків. Звісно, в пари є й свої мінуси, але таке притаманне кожній парі. Крім почуттів та сильного взаєморозуміння, в стосунках пари присутня й нотка гумору.
Григорій та Христина Решетнік вирішили полетіти на відпочинок до Риму. Пара вже встигла показати щасливі фотографії з прогулянки сонячними вулицями Італії, а також моменти з аеропорту. Ні для кого не секрет, що дівчата люблять набирати з собою багато речей, які дуже важко нести самій. Христина вчинила по-розумному і віддала свою валізу коханому чоловікові, пожартувавши про це в Мережі.

“Переслідує мене цей красень! Навіть возить валізи за мною”, – написала Христина.

Христина Решетнік показала, хто носить її валізи

На коротенькому відео можна побачити Григорія, який залюбки допомагає своїй дружині. Можна побачити, що пара взяла й справді велику кількість речей: одна велика валіза, одна менша і в чоловіка на спині додатково рюкзак.
Фотографії, які чоловік опублікував в Інстаграмі викликали велику хвилю негативних коментарів. Люди почали вкторе звинувачувати зірок в тому, що вони можуть собі дозволити кататися за кордон, поки всі інші сидять в Україні, або захищають її на передовій, але знайшлися й ті, хто почав захищати Григорія.

Григорія Решетніка розкритикували за фото з відпочинку
  • “Ну от чому одним можна перетинати кордон і гуляти по Італії, а іншим ні?”,
  • “Ми дуже раді за вас, Гришо, але ваше відео не зовсім гарне в такий час. Поважайте сім’ї військових”,
  • “Ви неймовірний. Треба жити далі, а на хейт не звертайте уваги”,
  • “Гриша та його дружина постійно говорять про війну і те, що вони поїхали на відпочинок не означає, що вони не донатять!”.
Поділитися