Рубрики: Шоу-бізнес

Українські зірки, які стали батьками за останній рік: Вова Дантес, Іраклі Макацарія та інші зіркові татусі

За останній рік чимало відомих українських чоловіків стали батьками. Розповідаємо, кого тепер няньчать знаменитості, які раніше були затятими холостяками

Навіть у найтемніші та найтрагічніші часи добро знаходить шлях на цю землю. Чимало відомих українських знаменитостей за останній рік стали щасливими батьками – хтось вперше, а у когось на світ з’явилась вже друга дитина. Розповідаємо про знаменитих чоловіків, які тепер поєднують декілька важливих речей – виховання малюків та продовження своєї професійної діяльності.

Іраклі Макацарія

Так, нещодавно шанувальникам повідомили чудову новину – 21-річна дружина екс”холостяка” Іраклі Макацарія стала мамою. Єлизавета Чічуа 2 червня народила своєму чоловікові первістка. Про це знаменитість повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Поки що ніяких додаткових деталей закохані не повідомляли. Втім, натякнули, що у них народився син, якого вони назвали Георгієм.

Іраклі Макацарія та його кохана дружина Ліза Чічуа стали батьками сина Георгія

Нагадаємо, що перші чутки про вагітність дружини Макацарія з’явились ще в лютому цього року. Втім, лише близько місяця тому знаменитості офіційно підтвердили новину.

Володимир Дантес

Якою б сенсаційною не здавалась ця новина, але відомий український шоумен Володимир Дантес також цього року став батьком – аж двох дітей. Щоправда, ці діти для знаменитості не рідні. Артист після розлучення почав будувати серйозні стосунки з Дашею Кацуріною, в якої є син та донька від колишнього чоловіка. Саша та Іван, за зізнанням самого Дантеса, стали для нього дуже важливими.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук став батьком двічі – в нього є донька та син

Особисте життя відомого українського музиканта та фронтмена “Океану Ельзи” оповите справжньою таємницею. Після розлучення з Лялею Фонарьовою, з якою він був разом 20 років, знаменитість, за чутками, почав стосунки з продюсеркою Євгенією Яцутою. Щоправда, сам артист цього не підтверджував, але й не спростовував. Первісток Вакарчука Іван з’явився на світ 2021 року, а ось у червні 2022 року кохана народила артистові доньку Соломію.

Поділитися