Рубрики: Шоу-бізнес

Павло Зібров святкує 66-й день народження: поруч із вусатим іменинником завжди його кохані дівчата

Відомий український музикант Павло Зібров, який прославився своїми шикарними вусами, сьогодні святкує день народження. Що відомо про всіх коханих дівчат знаменитості?

Павло Зібров, відомий український музикант, сьогодні, 21 червня, святкує свій день народження. Знаменитість за своє життя зумів досягти неабиякого кар’єрного успіху, а весь цей час поруч із ним були кохана дружина та єдина донька. Зіркова родина завжди крокувала вперед пліч-о-пліч, попри всі негаразди та випробування.

Знаменитість був одружений двічі, втім із першою своєю дружиною розлучився через подружню невірність – кохана зрадила свого чоловіка. Втім, у шлюбі з другою коханою в артиста все вийшло. Павло Зібров вже давно одружений із Мариною, коханням усього його життя, з якою йому вдалось досягти всього, що він має зараз.

Навіть у часи повномасштабної війни зіркова родина залишалась тільки разом. Павло Зібров наполягав, аби його донька виїхала у безпечніше місце, втім дівчина відмовилась. Попри всі негаразди, артист продовжував концертну діяльність, а його дружина стала його надійним тилом і помічницею в усіх справах.

Павло Зібров зі своєю дружиною та донькою

Втім, із часом нервова система Марини Зібрової просто не витримала. Зіркова дружина впала у стан відчаю, переживала серйозну апатію. Тоді на допомогу рідним прийшла донька знаменитості Діана. Дівчина взяла всі організаційні моменти на себе, а Павло Зібров звільнив свою дружину від хатніх справ. Тоді батько з донькою допомогли мамі пережити важкий період.

Нині знаменитості вже встигли оговтатись і звикнути до нового темпу життя, навчились поратись з усіма викликами долі. Діана Зіброва перебуває у серйозних стосунках із коханим чоловіком, а Павло Зібров із радістю прийняв зятя в родину. Артист продовжує свою музичну діяльність, а душею йому набагато менше за 66 років.

Поділитися