“Цим цікавиться молодь”: Павло Зібров пояснив, чого артисти його вікової категорії зараз на піку популярності

Останнім часом все більше популярності почали набирати старші артисти - Павло Зібров, Степан Гіга, Іво Бобул та інші. Один зі співаків зізнався, в чому справа.

Українська музика активно розвивається і артисти все більше й більше починають перекладати свої пісні українською мовою, а також створюють щось нове. Однак, як ми знаємо, є така музика і такі пісні, що мають здатність жити вічно. Це стосується старшого покоління артистів, які отримали другу хвилю популярності.

Виступи артистів поважної вікової категорії все більше користуються попитом саме в молоді, яка раніше не показувала свою прихильність. Це помітити артисти, преса та інші прихильники своїх кумирів. Зараз Павло Зібров, Іво Бобул та Степан Гіга збирають повні зали на своїх концертах і, схоже, в Зіброва є пояснення, в чому справа.

Павло Зібров розповів, чому артисти його віку знову популярні
Павло Зібров розповів, чому артисти його віку знову популярні

Артист каже, що музика 90-х років в українському виконанні стала справжньою класикою, яка полюбилася молодим прихильникам. Саме тому молодь створює ремікси на вже відомі композиції артистів старшого покоління і не проти побачити виступ вживу.

“Цим цікавиться молодь. Це нормально! Війна привернула увагу суспільства в правильний бік та в мистецькому фронті всім добряче вправилися мізки. Зараз стара гвардія більше цікавить молодь, виходять нові колаборації. Тому звучать Гіга і Зібров”, – каже артист.

Павло Зібров розповів, чому артисти його віку знову популярні
Павло Зібров розповів, чому артисти його віку знову популярні

Чоловік додає, що його хвиля популярності почалася ще три роки тому, а зараз активно закріплює свої позиції в топах. Молодші прихильники знають напам’ять його найголовніші хіти, записують відео-ролики з власними співами та активно просувають творчість артиста у соціальних мережах. На його думку, це дуже велике досягнення його як артиста.

“Дівчата та хлопці почали співати пісні, яким більше, ніж 30 років. Це не просто текст, а справжня поезія. Правильна і красива музика, яка повертається. Раніше ми казали пісня, а зараз – трек, раніше була мелодія, а тепер – біт”, – додає Зібров.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини