Рубрики: Шоу-бізнес

“Старий Джастін Бібер”: Олега Винника висміяли за його чоловіче каре і нестандартну довжину кос співака

Олег Винник — один із найбільш обговорюваних персон українського шоу-бізнесу. Нещодавно він кардинально змінив стиль, а у мережі розкритикували його зачіску. Дізнайтеся подробиці.

Олег Винник. Герой цього матеріалу став неймовірно популярним в Україні, заслуживши репутацію лідера думки. Втім, не для всіх.

Знаменитість часто критикують за його від’їзд до Німеччини, мовчання у 2022-му році, але зараз мова не про це. У популярній мережі ТікТок стиліст розповів, чому Головному вовку країни слід змінити зачіску.

“Таке відчуття, що це старий Джастін Бібер”, — розповідає у ТікТоку стиліст В’ячеслав Гриб з Києва.

Рокритикували стрижку Олега Винника

На його погляд подовжене каре світловолосого артиста виглядає слизько і взагалі він не радить нікому такий стиль. Ну, і головне респекту образу співаку немає через його еміграцію. А ось у коментарях з барбером не погоджуються, радять звернути увагу на свою стрижку та взагалі не чіпати Винника. Також користувачі акцентують увагу на тому, що виконавець поїхав не просто так, а через свій стан здоров’я.

Сам же Олег нарешті вийшов на зв’язок і нарешті дав інтерв’ю. Він не став називати свій діагноз і лише натяками повідав, що це така недуга, якою страждає 2% населення Німеччини. Якщо запустити хворобу, то можна навіть опинитися в інвалідному візку. Звісно, аби лишитися при силах знаменитий чоловік і взяв рішення поїхати геть з України.

Олег Винник відростив шевелюру

Примітно, що за час проживання за кордоном він дуже сильно змінився зовнішньо. Тепер він має довге волосся, став носити багато аксесуарів на руках. Прихильники були раді бачити свого кумира, але от до новинок його образу поставилися достатньо скептично. Багато хто не оцінив довгу косу вокаліста, приписуючи цьому рішенню гендерні стереотипи.

Поділитися