Рубрики: Шоу-бізнес

Відпустила кігті і скинула сестру у воду: дочка Ані Лорак своєю поведінкою видала все, що відбувається у сім’ї

Ані Лорак на пару з екс-чоловіком Муратом виховує дочку Софію. Чим дівчинка здивувала у своїй поведінці та чому її обговорюють у мережі? Дізнайтеся у матеріалі.

Ані Лорак вже давно зі своїм екс-чоловіком Муратом роздільно виховує їхню дочку Софію. Зараз дівчинка разом зі своїм батьком у Туреччині. Її пригодами ділиться нова обраниця тата Лілія Реус. Окрім всього прямо під час відпочинку сталася дуже цікава пригода, де дві зведені сестри показали всю підноготну.

Дочка Ані Лорак показала характер на відпочинку у Туреччині

На кадрах Соня штовхає пасербицю Мурата. Втім, не слід переживати. Це діти так веселяться і ніякого злого умислу дочка Лорак не несла, а просто бавилася, як і всі дівчатка її віку. Нова дружина Налчаджиоглу бачила все і була поруч.

За що хейтять дочку Ані Лорак?

Попри те, що Софія ще навіть не підліток, вона вже дізналася, що таке хейтери у мережі. Раніше вона вела сторінку в Інстаграмі, де ділилася своїми фото і відео. Одразу у коментарях почали з’являтися диванні критики, якім не подобалися то вікові зміни підрослої дитини, то її довгий манікюр.

Коментарі під фото Лорак про її дочку

Після лютого 2022-го року вже до неї знайшлися у користувачів інтернету інші претензії. Дочці Мурата писали, питали про її популярну маму та чому, власне вона мовчить.

Цікаво, що після, як раз таки повномасштабного вторгнення, дитина Лорак перестала робити публікації у мережі. Ненька також. Хоча у випадку малечі можна лише припустити, що так її намагалися обмежити від гніву інших.

Нагадаємо, що сама Ані Лорак врешті-решт вийшла у медійний простір. Зірка не висловила свою громадянську позицію, сконцентрувавши всю увагу на своїх емоціях, переживаннях. Разом із тим вона проводила промо своїх треків російською мовою та була знову помічена у компанії наших північних сусідів.

Поділитися