“40-річна баба”: Ольга Полякова в прямому ефірі 1+1 висміялася зрадницю Лорак після її інтерв’ю

Після скандального інтерв'ю Ані Лорак одному з російських каналів, українські зірки почали активно критикувати висловлювання співачки-зрадниці.

Українська співачка Ані Лорак в своєму останньому інтерв’ю російській інтерв’юєрці Альоні Блін розповіла про своє ставлення до повномасштабного вторгення та чому вона була вимушена втікати з України в 2014 році. Зрадниця розповіла про своє нещасне життя на Батьківщині та як її радісно прийняла російська сторона. Лорак почали критикувати інші українські зірки, які не розділяють її поглядів на війну в Україні.

Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що саме обурило Олю Полякову, яка теж не стала мовчати про скандальну співачку і в прямому ефірі Сніданку з 1+1 розповіла, чому Ані Лорак ллє крокодилячі сльози і несе повну нісенітницю.

Ані Лорак розповіла про складне життя в Україні
Ані Лорак розповіла про складне життя в Україні

Під час розмови на інтерв’ю Лорак зізналася, що вона в ті часи була маленькою дівчинкою, яка нічого не розуміла. В 2014 році українська влада поставила її перед вибором: скасування концертів в росії та активне висвітлювання подій в Донецьку та Луганську, або збирати валізи та їхати з України. Очевидно, що Лорак не хотіла втрачати тепленьке місце на росії і вирішила прикритися тим, наче б то їй погрожували розправою і саме через це вона покинула рідну землю.

Оля Полякова була вражена такими словами. Зірка висміяла слова зрадниці про те, що вона маленька дівчинка. Не може 40-річна жінка називати себе маленькою людиною, яка нічого не розуміла.

“Її треба викреслили з нашого життя. Ані Лорак – це людина без мізків. Вона досі не може навзати війну війною і каже, що це “те, що сталося” і вона була маленька. 40-річна баба в інтерв’ю каже, що вона маленька дівчинка… Це абсолютно дурнуваті та незрілі висловлювання”, – обурюється Оля Полякова.

Оля Полякова розкритикувала Ані Лорак
Оля Полякова розкритикувала Ані Лорак

Зірка підкреслила, що кожен зрадник України ще в 2014 році все дуже добре розумів, але ніхто не хотів знімати з себе окуляри та припиняти жити в своїй інформаційній бульбашці. Полякова порадила таким зіркам чесно зізнатися в тому, що вони думали лише про гроші, а не прикриватися безглуздими словами про мир в цілому світі та незнання всієї ситуації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини