Рубрики: Шоу-бізнес

Як сьогодні виглядають молодші діти Ольги Фреймут: старша донька ведучої поділилась рідкісними кадрами

Відома українська журналістка й телеведуча Ольга Фреймут виховує трьох дітей. Як сьогодні виглядають молодші діти знаменитості, яких вона народила від коханого чоловіка Локотка

Ольга Фреймут, відома українська журналістка й телеведуча, давно завоювала популярність серед своєї авдиторії. Після початку повномасштабної війни знаменитість виїхала за кордон та оселилась разом з дітьми у Великобританії. З часом зірці вдалось налагодити буденне життя – вона знайшла у Лондоні роботу та почала присвячувати багато часу вихованню дітей.

Знаменита журналістка ніколи не любила показувати шанувальникам особисте життя. Ольга Фреймут дуже рідко ділиться фотографіями своїх дітей і подробицями про родину. Втім, старша донька знаменитості Злата Мітчелл доволі активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, а тому час від часу демонструє своїх найближчих рідних.

Так, наприклад, нещодавно дівчина продемонструвала кадри з прогулянки зі своєю родиною. Злата Мітчелл, яка живе та навчається у США, прилетіла до Великобританії, аби побачитись із мамою та молодшими братом і сестрою. У своєму блозі старша донька Ольги Фреймут показала милі кадри, як її мама прогулюється з Євдокією та Валерієм. Молодші діти зірки позували у модних костюмах цікавого бордового кольору, а ось знаменита матуся прогулялась Лондоном у джинсах та світлій блузі. Злата Мітчелл теж показалась на одному фото.

Злата Мітчелл показала, як виглядають діти Ольги Фреймут сьогодні

Слід зазначити, що на нещодавно опублікованих фотографіях неозброєним оком можна помітити, що молодші діти відомої української журналістки Ольги Фреймут дуже виросли. Так, молодша донька знаменитості Євдокія відростила красиве волосся, а ось єдиний син ведучої майже наздогнав її за зростом. Діти Ольги Фреймут живуть із нею у Лондоні.

Тим часом Злата Мітчелл, старша донька зірки, мешкає у США. Там вона відвідує школу та займається позакласною діяльністю.

Поділитися