“Дітей разом не хрестили”: Олександр Педан розповів, чому припинив спілкування з Олею Фреймут

Відомий український телеведучий та шоумен Олександр Педан зізнався, чому він перестав спілкуватися зі своєю подружкою та колегою Ольгою Фреймут.

Трійка відомих українських ведучих – Олександр Педан, Ольга Фреймут та Сергій Притула стали улюбленцями українських глядачів. Не проходило ні дня без ведучих, з якими прокидалася вся Україна. Зірки змогли не лише створити неповторну атмосферу під час “Підйому” на новому каналі, але й побудували тісті дружні стосунки.

Звісно, неодноразово їх підрозрювали у романах одне з одним. Ольга Фреймут не раз цілувала чи Олександра Педана, чи Сергія Притулу, але зберегти свої дружні та хороші стосунки тріо ведучих не змогли. Все закрутилося доволі неочікувано та раптово, але ніхто з трійки не називав причин, з яких вони вже давно не спілкуються.

Олександр Педан розповів, чому не спілкується з Ольгою Фреймут
Олександр Педан розповів, чому не спілкується з Ольгою Фреймут

Відомо, що між Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут трапилася суперечка, яка стала завершенням їхньої дружби, а от Олександра Педана зіркова телеведуча по-справжньому підставила. Виявляється, що Ольга підвела не лише Педана, але й всю знімальну групу Нового каналу, коли вирішила без попередження покинути роботу на каналі. Таке рішення було несподіваним і жінка не брала до уваги те ,що вона підводить команду на чолі з Олександром Педаном.

Чому Олександр Педан не спілкується з Ольгою Фреймут
Чому Олександр Педан не спілкується з Ольгою Фреймут

Після такого вчинку чоловік не став повністюю обривати стосунки з Фреймут. Вони залишаються в хороших стосунках, але не на стільки дружніх, як це було колись. Дружня пара може привітати одне одного з днем народження, але особистих зустрічей чи домашніх посиденьок вони більше не проводять.

“Я з Олею Фреймут спілкуюся нормально. Дітей не хрестили разом, на дні народження не ходимо, але обов’язково вітаємо”, – зізнається Олександр.

Зараз трійка між собою взагалі майже не спілкується. Їх можна побачити разом лише на старих фотографіях, але зараз життя кожного з них кардинально змінилося. Олександр займається культурною діяльністю зі своєю донькою, Сергій Притула – найголовніший волонтер України, а Ольга Фреймут займається журналістською діяльністю в Британії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини