На випускний одягали однокласники: Данилко пригадав, яким було його непросте дитинство та юність без грошей

Сьогодні відомий український музикант мешкає у самому центрі столиці та не жаліється на важке життя. Втім, дитинство у знаменитості було дуже важким

Андрій Данилко, відомий український музикант, сьогодні є одним із найупізнаваніших артистів країни. Знаменитість давно почав кар’єру в дуеті з Інною Білоконь. Зірки на сцені виступали в образі Вєрки Сердючки та її мами. Нині Андрій Данилко зі своєю напарницею їздить різними країнами світу з благодійними концертами. У Києві артист живе у престижному районі у просторій квартирі. Втім, таким життя зірки було не завжди.

Народився майбутній артист у Полтаві. Батько Данилка мав проблеми з міцними напоями та часто міг підіймати руку на дружину та свого сина. Коли маленькому Андрію було всього 7 років, його тата не стало. Тоді мама знаменитості почала набагато більше працювати, адже потрібно було забезпечувати родину. Грошей у сім’ї не було, а жили вони у кімнаті і не мали, де помитись.

До слова, в одному з інтерв’ю відомий український артист розповідав і про свій випускний вечір у школі. Тоді, пригадує Андрій Данилко, у його родини не було достатньо коштів навіть для того, щоб купити йому костюм. Втім, стосунки з однокласниками в артиста були хороші, тому товариші допомогли йому та придбали наряд, в якому Данилко і відвідав випускний вечір.

Андрій Данилко пригадав своє дитинство без грошей і без батька
Андрій Данилко пригадав своє дитинство без грошей і без батька

Дитинство Андрія Данилка було важким, але це не зламало майбутнього артиста. Коли знаменитість виріс, почав будувати власну кар’єру та зміг заробити достатньо грошей, аби забезпечити своїй мамі та навіть собі безбідну старість. З ненькою зірка мав хороші стосунки, хоч і не заперечує, що іноді в них могли виникати непорозуміння.

До самої смерті мама Андрія Данилка мешкала у селі та попри наполягання сина не хотіла переїжджати до міста.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини