Рубрики: Шоу-бізнес

Дмитру Коляденку – 52 роки: кого за все своє життя кохав відомий хореограф, крім своєї єдиної Ірини Білик

Відомий український хореограф і шоумен Дмитро Коляденко святкує свій день народження. Що відомо про особисте життя знаменитого артиста, крім його гучного роману з Білик?

Дмитро Коляденко, відомий український хореограф і шоумен, сьогодні святкує свій день народження. 22 липня знаменитому артистові виповнюється 52 роки. За довгі роки своєї кар’єри зірка встиг завоювати всеукраїнську славу та визнання, а шанувальники полюбили знаменитість за його харизму та екстравагантність. За своє життя артист любив не так багато жінок, як могло б здаватись. Хто займав особливе місце в його серці, читайте далі.

Особисте життя Дмитра Коляденка

Попри ефектну зовнішність та цікаве амплуа, Дмитро Коляденко зустрічався із зовсім невеликою кількістю жінок. Про це знаменитість розповідав в одному зі своїх інтерв’ю. Тоді артист розповів, що його першим коханням була дівчина Іра, а стосунки вони почали у зовсім юному віці – коли їм обом було по 15 років. Пізніше Дмитра Коляденка призвали до армії, але весь час він писав листи своїй коханій. Припинив це робити, лише коли його друг пояснив йому – Ірина вийшла заміж за іншого й на Дмитра з армії не чекає.

Першу та єдину офіційну дружину відомий український артист зустрів на роботі. Його кохана працювала з ним хореографом. Зіркова пара швидко закохалась та вже невдовзі одружилась. У середині 1990-х років у знаменитостей народився син Філіп, але й дитина не змогла вберегти шлюб – жінка покохала іншого та пішла від Коляденка.

Скільки коханих жінок було у відомого українського хореографа Дмитра Коляденка

Одним із наймедійніших був роман хореографа з відомою українською співачкою Іриною Білик. Зіркова пара познайомилась на одному зі світських заходів, проте артистка тоді перебувала в стосунках. Наполегливого Коляденка це не зупинило, тому він постійно запрошував зірку на побачення. Врешті Білик розлучилась і таки погодилась повечеряти з хореографом.

Раптова зустріч двох зірок обернулась гучним і пристрасним романом, в якому, разом з тим, вистачало сварок і скандалів. Ірина Білик та Дмитро Коляденко були разом доволі довго, але врешті також розстались. Втім, останнім часом у мережі гуляють чутки, ніби зіркова пара возз’єдналась.

Поділитися