Ольга і Наталія Сумські показали своїх дочок Дарину та Ганну: кого з кузин вважають талановитішою

Ольга і Наталія Сумські — представниці справжньої акторської династії, які поповнили свій рід новими талантами. Як виглядають і чим займаються наступниці зірок?

Ольга і Наталія Сумські стали справжнім феноменом для українського кінематографа, адже вони — частина династії акторів. Це досить нетипове явище для нашого суспільства, яке переживало потрясіння століттями та втрачало найкращих своїх представників. Цим же зіркам вдалося не лише продовжити справу своїх батьків, а й передати талант своїм дітям.

Як виглядають і чим займаються діти сестер Сумських?

Доля подарувала артисткам чудових доньок: Ганну і Дарину. Старша дитина Наталії з малих років привчалася до професії. У юності пішла професійно навчатися мистецтву Мельпомени. У молодості вона подавала великі надії, адже не тільки мала здібності до акторської майстерності, а й володіла кришталевим голосом. Втім, нині неможливо побачити жодного згадування імені Дарини Мамай-Сумської ні у титрах фільмів, ні навіть у медіа, адже вона чимало років веде закритий спосіб життя. Все через особисту трагедію: втрату чоловіка.

Ольга і Наталія Сумські показали своїх талановитих дочок Ганну і Дарину

А ось її кузина Ганна лише стала на шлях своєї мами, адже вона завершила навчання у престижному навчальному закладі, університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Ба більше, дівчина отримала диплом з відзнакою від ВНЗ та викладачів. Скоро вона навіть відправиться навіть на гастролі зі знаменитою мамою. Буде пані Борисюк виконувати роль у п’єсі “За двома зайцями”.

Нагадаємо, що в Ольги Сумської є ще одна дочка, Тоня Паперна, але ця наступниця зірки вирішила обрати життя у росії та навіть не висловила ні слова про війну в Україні. Знаменита мама не розповідає, як її дитина мешкає і чим займається в рф.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини