Рубрики: Шоу-бізнес

Шлюб Таюне і Олега Винника назвали вигадкою для прикриття співака та його нетрадиційних поглядів (Відео)

Олег Винник нещодавно вийшов у мережу, розповівши в інтерв'ю про своє життя після лютого 2022-го року. Відео стало одним з найбільш обговорюваних і привідкрило завісу у таємниці зірки.

Олег Винник вразив всіх своїх прихильників і хейтерів двічі: перший раз, коли у 2022-му році, коли повністю зник з медійного простору, а вдруге, коли дав інтерв’ю онлайн-проєкту “КРП”, де розповів про своє життя. Окрім всього, Головний вовк країни поскаржився, що йому набридло всюди у новинах бачити своє ім’я, розповів, як важко йому було весь цей час повномасштабного вторгнення та зізнався, що навіть не ходив стригти волосся.

Огляд і реакцію на сповідь артиста не зняв тільки лінивий, але на Ютуб-каналі “Драглі” чи не вперше прозвучала цікава теорія стосовно особистого життя зірки, яке він так ретельно приховував.

Ведучий каналу ставить під підозру розповідь Олега про свою родину. Справа в тому, що Винник тривалий час уникав взагалі згадок про свою дружину, весілля чи шлюб. У мережі ходили чутки про те, що начебто обраницею співака є його бек-вокалістка Таюне, з якою він був знайомий ще зі студентських років. Проте, жодних світлин з весілля, вінчання чи просто родинних подій, знайти неможливо.

Олега Винника запідозрили у нових подробицях особистого життя

На каналі “Драглі” робиться припущення, що Головний вовк країни міг мати стосунки зі своїм, як називає його селебриті, колишнім партнером Олександром Горбенко. Звертаючись до знань фізіогноміки, блогер зазначає, що судячи за поставою, артист скоріше за все сумує і почувається невпевнено, розповідаючи про сварку. Таюне у цьому ж випадку називають “бородою”. Так називають жінок, які укладають фіктивні шлюби з популярними чоловіками, представниками ЛГБТ-спільноти, які не хочуть, аби про їх вподобання судили публічно.

Поділитися