Рубрики: Шоу-бізнес

Рейтинг українських співачок за віком: Тіна Кароль, Оля Полякова, Злата Огнєвіч, Ірина Білик, Настя Каменських

Хоча питати в жінок про їхній вік – некультурно, відомі українські красуні не мають комплексів. Скільки насправді років зіркам, які все життя виглядають молодо?

В українському шоубізнесі є багато ефектних зірок. Знаменитості не стидаються говорити про своє минуле та чесно розповідають про те, про що інші б воліли мовчати. Так, українські красуні не соромляться називати і свій реальний вік. Розповідаємо, кому з найпопулярніших артисток країни найбільше та найменше років.

Ірина Білик

Відома співачка Ірина Білик 53 роки тому народилась в українській столиці. Знаменитість зростала в родині, де одразу зрозуміли призвання майбутньої зірки. З найменших років маленька Ірина займалась танцями та вокалом, а з часом зуміла перетворити свої хобі на професійну діяльність. Серед українського шоубізнесу про Білик чуло найбільше людей.

Скільки насправді років Ірині Білик

Оля Полякова

Знаменитість, яка стала однією з найвідоміших Блондинок України народилась 44 роки тому. Майбутня знаменитість з’явилась на світ у місті Вінниця в родині ділових і вихованих людей. Тато зірки був дипломатом, а ось мама Олі Полякової працювала лікарем-педіатром. У самому дитинстві зірка зіграла епізодичні ролі в “Єралаші”.

Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль народилась наприкінці січня 38 років тому. Першим місцем, яке майбутня зірка побачила, виявився один із пологових будинків Магаданської області. На початку 1990-х років Тіна Кароль разом зі своїми батьками переїхала жити до Івано-Франківська. Там молода артистка навчалась у звичайній та музичній школах. Виступати майбутня зірка почала ще у дитинстві.

Злата Огнєвіч

Відомій українській співачці Златі Огнєвіч на початку січня виповнилось 37 років. Знаменитість народилась у російському Мурманську у родині військового хірурга. У дитинстві майбутня зірка жила в Ленінграді та Мінську, а з часом переїхала до Криму. Саме в Судаку Огнєвіч почала займатись музикою та писати пісні.

Скільки насправді років Златі Огнєвіч

Настя Каменських

Відомій українській артистці Насті Каменських у травні цього року виповнилось 36 років. Знаменитість – корінна киянка, а народилась вона у творчій родині. Мати зірки співала у Народному хорі Верьовки.

Поділитися