Рубрики: Шоу-бізнес

Камалія натякнула, що не стала розлучатися з Мохаммадом Захуром: що утримало зразкову пару від невідворотного

Співачка Камалія у квітні оголосила про розлучення, але зараз показує зовсім іншу історію зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром. Чи правда, що знаменитість передумала?

Розлучення найбагатшої співачки Камалії стало однією з резонансних подій в українському шоу-бізнесі. Зірка оголосила, що попри всі спроби врятувати шлюб, стосунки не склалися і вона з обранцем взяла рішення розірвати його офіційно.

Втім, дуже скоро почали знову з’являтися у знаменитості спільні фото з чоловіком, а вона стала з ним з’являтися не тільки на світських заходах. Шкільні вистави дочок, походи у басейн, спільні вечері, привітання зі святами — все це артистка показувала протягом кількох місяців.

Камалія символічно натякнула, що не розлучається з Захуром

Чому з’явилися здогадки про те, що Камалія насправді не розлучилася з Мохаммадом Захуром?

Перші здогадки про те, що знаменитість зберегла своєю мудрістю шлюб з’явилися, коли селебріті показала спільні фото зі світських заходів, де була у супроводженні Захура, а далі і взагалі привітала з річницею одруження. Цього року, до речі у пари було порцелянове весілля, тобто вони провели спільно 20 років свого життя.

Камалія символічно натякнула, що не розлучається з Захуром

У мережі підозрюють, що сильні почуття не дали остаточно порвати зв’язки цьому подружжю. Спершу вони одразу заявили, що не збираються припиняти спілкування, адже разом хочуть виростити своїх дочок-двійнят Арабеллу та Мірабеллу. Далі Камалія продовжила проводити дозвілля з обранцем і врешті-решт знялася з ним у спільному кліпі, який для всіх фанатів став підтвердженням, що ця родина возз’єдналася.

Втім, від самої артистки немає ні підтвердження, ні спростування цих чуток. Вона таємничо мовчить, продовжуючи підігрівати чутки про відновлення сімейних стосунків з Мохаммадом.

Поділитися