Рубрики: Шоу-бізнес

Затята зіркова садівниця Тіна Кароль показала врожай зі свого городу: на цей раз солодкі кавуни

Світ зірок часто асоціюється з розкішним способом життя. Але знаменита українська артистка Тіна Кароль доводить, що справжня любов до землі може бути сильнішою за інші джерела задоволення.

Тіна вже давно почала займатися садівництвом та вирощує на своєму городі різноманітні овочі та фрукти. На цей раз, вона показала світлину, на яких зображені солодкі та соковиті кавуни.

Тіна Кароль не тільки радує своїх прихильників чудовою музикою, але й закликає їх до екологічної свідомості та здорового способу життя. Скоріш за все, садівництво – це не лише приємне хобі, але і шлях до гармонії з природою.

Як виростити кавуни, як у поп-діви Тіни Кароль

Але ж як доглядати кавуни, щоб вони були такі ж соковиті, як у Тіни Кароль? Ось декілька порад.

Органічні добрива

Використовуйте органічні добрива для підживлення кавунів, такі як гній та курячий послід. Вони допоможуть забезпечити рослини всіма необхідними поживними речовинами, що підвищить якість та смакові властивості плодів.

Регулярний полив

Кавуни потребують достатньої кількості вологи, особливо в період активного росту та формування плодів. Регулярно поливайте рослини, уникаючи пересихання ґрунту. Якщо у вас є можливість використовувати крапельний полив, вмикайте його двічі на день (зранку та під вечір)

Як правильно доглядати за кавунами, аби вони виросли солодкими та соковитими

Вибирайте сонячне місце

Вирощуйте кавуни на достатньо сонячних ділянках городу. Пам’ятайте, що ці рослини потребують дуже багато світла для оптимального росту та розвитку.

Захист від шкідників

Забезпечте захист кавунів від шкідників та хвороб. Використовуйте екологічно безпечні методи, щоб уникнути накопичення хімічних речовин у плодах.

Для боротьби із попелицею висточить і народних способів. Комахи негативно реагують на настої часнику, на полин та шкірки цитрусових. Також ефективним способом відлякування попелиці – аромат коріння хрону. Обробку повторюють кожні 3-5 днів.

Поділитися