Рубрики: Шоу-бізнес

Хтось повертається в Україну, а хтось їде якомога далі: де навчаються доньки Олі Полякової та Ольги Фреймут

Відомі українські Ольги – Фреймут і Полякова – розповіли про своїх дітей. Зіркові доньки здобувають освіту у ВНЗ, але навчаються та живуть у різних країнах

Ольга Фреймут та Оля Полякова здобули свою популярність багато років тому. Знаменитості встигли стати не лише успішними представницями своєї професії, але й щасливими дружинами та люблячими матусями. Розповідаємо про те, в якій країні зараз навчаються старші доньки зірок – Маша Полякова та Злата Мітчелл, які здобувають освіту у вищому навчальному закладі та у школі.

Де навчається донька Фреймут

Ольга Фреймут стала мамою, коли проходила робочу практику у Великобританії. Там знаменитість зустріла свого першого чоловіка, корінного британця, від якого народила дівчинку Злату Мітчелл. Нині дівчині вже 17 років, а за кордоном вона здобуває освіту у школі. Донька Ольги Фреймут давно не живе в Україні, а освіту здобуває у США. А ось зіркова мама юної блогерки під час повномасштабної війни разом із двома своїми молодшими дітьми живе у Лондоні.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл давно живе та навчається далеко за межами рідної країни

Де навчається донька Полякової

Відома українська співачка Оля Полякова за своє життя встигла стати мамою двічі. І старша, і молодша доньки знаменитості виїхали з України після 24 лютого. З часом дівчата вступили до навчальних закладів у Лондоні. Аліса Полякова, молодша донька зірки все ще вчиться у великобританському ліцеї-інтернаті, а ось старша дитина артистки рік навчалась у лондонській музичній академії.

Донька Суперблондинки Олі Полякової вирішила повернутись після року навчання у Лондоні

Втім, нещодавно стало відомо, що Маша Полякова тепер навчається в українській столиці. Оля Полякова на своїй Інстаграм-сторінці повідомила, що її донька вступила до одного з київських університетів на композиторське відділення. Разом з тим, артистка не повідомила, що тепер буде з освітою її доньки у Великобританії.

Поділитися