Незвичний десерт за 30 хвилин із того, що завжди є вдома: навіть свекруха захотіла повторити

Сьогодні ми поділимося з вами секретами створення домашніх цукерок із банану, цукру та молока, які не лише задовольнять ваші солодкі бажання, але й додають нотку здоров'я в кожній краплинці.

Інгредієнти:

  • 2 зрілі банани
  • 1/2 чашки цукру
  • 1 чашка молока
  • 1 чашка цукрової пудри для обсипання

Необхідне обладнання:

  • Сковорода
  • Формочки для цукерок
  • Ложка

Перший крок – забезпечте, щоб банани були добре дозрілі. Що більше зрілі банани, то солодші і ароматніші цукерки вийдуть. Розтріть банани в мисці до однорідної консистенції.

Розігрійте сковороду або кастрюлю на середньому вогні і почніть карамелізувати цукор. Трошки періодично помішуйте цукор ложкою, досягаючи золотисто-карамельного кольору. Не забувайте слідкувати, оскільки цукор може швидко згоріти.

Як приготувати смачні цукерки із банану та молока
Як приготувати смачні цукерки із банану та молока

Додайте розтерті банани до карамелізованого цукру. Помішуйте інгредієнти, доки отримаєте однорідну масу.

Поступово додавайте молоко до бананово-цукрової суміші, продовжуючи помішувати. Зберігайте на середньому вогні до того моменту, поки з’явиться густа консистенція.

Витягніть масу з вогню і дайте трошки охолонути. За допомогою ложки формуйте маленькі цукерки і викладайте їх на покриту папером дошку.

Одразу, поки цукерки ще не застигли, обсипте їх цукровою пудрою. Це надасть цукеркам додаткової солодкості та створить неповторний ефект.

Дайте цукеркам повністю застигнути протягом години або двох. Після цього вони будуть готові до насолоди. Смакуйте ці чудові домашні цукерки із банану, цукру та молока, які точно розкажуть вам про аромат і смак домашньої теплоти.

За допомогою цього простого рецепту ви можете створити чудові цукерки, які стануть справжньою насолодою для ваших смакових рецепторів. Вони не лише солодкі та неперевершені за смаком, але і збагачені натуральними смаками банану.

Насолоджуйтеся смачними миттєвостями вишуканого десерту, створеного з любов’ю та креативністю у вашій власній кухні!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини