Рубрики: Біографії

Валерій Залужний поділився рідкісним фото з донькою у соцмережах: розповідаємо про особисте життя генерала

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував рідкісне фото зі своєю милою донькою Христиною. Як виглядає дитина та решта родини залізного генерала?

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний має кохану дружину Олену, яка працює в Укргазбанку, та двох доньок. Старша з них несе службу в Київському гарнізоні, а молодша навчається на медика в Одеському університеті та прагне стати лікарем, щоб допомагати людям.

Фото з молодшою донькою Христиною Валерій Залужний запостив у своїй улюбленій соціальній мережі Instagram.

Селфі Валерія Залужного з донькою Христиною
Христина Залужна пишається своїм батьком

Повідомимо, що дружина залізного генерала Олена має доньку Аріну від попереднього шлюбу.

Про кохану дружину Валерія

Олена постійно підтримує свого чоловіка Валерія Залужного. І не тільки в його роботі, а й у хобі: вона є найкращим компаньйоном для залізного генерала в піших прогулянках, які він так обожнює:

“Я ще з юних своїх часів маю пристрасть до подорожей, зазвичай піших: просто дістаю свій спортивний костюм та вирушаю знайомитися з новою місцевістю”, – ділиться Валерій Залужний.

Як ми вже зазначали раніше, Головнокомандувач ЗСУ обожнює соціальну мережу Instagram. Він також доволі активно її веде та часто ділиться фото зі своєю дружиною Оленою.

Зокрема, він привітав кохану з Днем народження романтичним дописом на своїй сторінці, який підписав лаконічно та мило:

“З Днем народження, кохана. Люблю тебе”.

Селфі Валерія Залужного з дружиною

49-річний генерал часто ділиться фотографіями зі своєю дружиною, на відміну від світлин зі своїми дітьми. Хоча ці всі фото зроблені за минулий рік, що є цілком виправданим.

Нагадаємо, що приватну інстаграм-сторінку Головнокомандувача ЗСУ нещодавно зламали російські хакери. Доступ до неї уже відновлено. Валерій Залужний прокоментував це тим, що єдине, на що здатні окупанти після поразок в зоні бойових дій, це зламувати приватні акаунти українців у соціальних мережах.

Поділитися