Всі білявки з “ВІА Гри”: хто перевершив Віру Брежнєву – Міша Романова, Еріка Герцег, Єва Бушміна

Склад легендарного гурту постійно змінювався, давайте пригадаємо, які білявки з роками змінювали одна одну і як вони виглядають у 2022 році.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва назавжди залишиться найкращою білявкою “ВІАГри”, яка після виходу з колективу у 2007 році залишилася на піку своєї популярності довгі роки. Коли вона була у складі знаменитого гурту, всі казали, що це “золотий” склад. З “ВІАГри” почався колосальний успіх співачки, також вона вийшла заміж за продюсера гурту Костянтина Меладзе.

Зараз співачка знаходиться в Італії та допомагає в центрі гуманітарної допомоги українцям. Ходять чутки, що вони розлучаються з Меладзе, тому що він весь час мовчить про війну в Україні.

Єва Бушміна

Єва Бушміна перебувала у колективі з 2010 по 2013 рік. Вона почала свою кар’єру після закінчення “Фабрики зірок”. Відносини всередині гурту були складними, вони з Мейхер не раз влаштовувати словесні перепалки, а на сцені обіймалися та плакали. У 2013 році оголосили про розпад гурту, а Єва відправилась у сольне плавання з новим псевдонімом LAYAH.

Міша Романова

Міша Романова стала однією з переможниць проєкту “Хочу в ВІАГру”. Багато хто говорив, що її перемога була куплена наперед, але інші зірки зауважували, що якби вона не була талановита і не вміла співати, то ніякої перемоги вона б не отримала. У 2018 році Міша покинула склад гурту через декретну відпустку.

Еріка Герцег

Еріка Герцег приймала участь у проєкті “Хочу в ВІАГру”, що стартував в 2013 році, та стала однією з солісток гурту. В 2020 році вона покинула колектив, тому що захотіла розпочати сольну кар’єру. Подейкують, що дівчину вигнала з гурту Віра Брежнєва через ревнощі до свого чоловіка, тому що Герцег надзвичайно схожа з Вірою. Підтверджень цьому ніяких немає, але чутки є чутки. Зараз Еріка продовжує займатися сольною кар’єрою та радує прихильників своїми новими хітами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини