“Звинуватила мене у брехні”: ексвіагрянка Міша Романова розповіла про конфлікт з дружиною Мєладзе Брежнєвою

Відома українська співачка та колишня солістка популярного гурту "ВІА Гра" Міша Романова нещодавно розповіла про скандал, пов'язаний зі своєю колегою Вірою Брежнєвою

Наталія Могилинець або Міша Романова здобула популярність завдяки вокальному таланту, харизмі й ефектній зовнішності. Раніше зірка співала у складі відомого попгурту “ВІА Гра”, а сьогодні вже почала сольну кар’єру. У новому інтерв’ю для українського ведучого Слави Дьоміна знаменитість розповіла про конфлікт, який трапився між нею та її колегою Вірою Брежнєвою.

Варто зазначити, що і Міша Романова, і Віра Брежнєва у різний час були учасницями гурту під керівництвом Костянтина Меладзе. За словами відомої української співачки, вони з колегою ніколи не були подругами. Ба більш, одного разу між ними пробігла чорна кішка. Міша Романова пригадала, що це сталось п’ять років тому, коли вона починала сольну кар’єру.

Міша Романова пригадала про конфлікт з Вірою Брежнєвою
Міша Романова пригадала про конфлікт з Вірою Брежнєвою

Українська співачка пригадала, що Віра Брежнєва свого часу різко відреагувала на одне з перших інтерв’ю Наталії, яке вона дала після виходу з ВІА Гри. Міша Романова пригадала, що вона дуже здивувалась такій поведінці української співачки, адже вони не перебували у таких близьких стосунках, які б виправдовували подібні дії.

За спогадами Міші Романової, Віра Брежнєва написала їй грубе СМС зі звинуваченнями у брехні.

Міша Романова детально розповіла про непорозуміння з Брежнєвою
Міша Романова детально розповіла про непорозуміння з Брежнєвою

Разом з тим, продовжила екссолістка популярного гурту, вона не хоче висловлюватись погано на адресу Віри Брежнєвої з поваги до її чоловіка Костянтина Меладзе. Крім того, артистка припустила, чому її колега могла так вчинити – Міша Романова вважає, що Брежнєва бажала, аби причиною виходу з гурту “ВІА Гра” стало не бажання розвивати сольну кар’єру, а, наприклад, вагітність.

Втім, підсумувала Міша Романова, вона не тримає образи на Віру Брежнєву, адже вважає, що причиною конфлікту міг бути просто поганий настрій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини