У барі, слойка з маком та машинка на радіоуправлінні: на що витратили свої перші гроші Яма, Макацарія та інші

Перші зароблені гроші — завжди особливі. Тому доволі цікаво пригадати, на що ви їх витратили, або дізнатися, на що свій перший гонорар витратили відомі українські зірки?

Ви пам’ятаєте, на що витратили свої перші гроші? Що стало тим особливим пунктом, за що ви віддали кошти, які заробили власними зусиллями?

Завжди цікаво пригадати такі деталі про себе: як ви отримали перші гроші та на що їх витратили. Тому також хочеться знати, що стало об’єктом того, на що “пішли” ваші гроші. Але теж цікаво довідатись, на що вперше витратились відомі українські зірки, які нині заробляють значно більше.

Влад Яма

Перші гроші, які Влад Яма отримав чесно заробленою працею — це три гривні та п’ятдесят копійок. Відомий танцюрист принципово відклав трохи, а не витрачав усе одразу. Тим паче в нього була важлива ціль, на яку він хотів витратити гроші — слойка з печінкою та слойка з маком.

“Було неймовірно смачно”, – зізнається український хореограф.

Влад Яма
Влад Яма

Іраклі Макацарія

Першими грішми Іраклі Макацарії стали 36 лір (еквівалентні 15 доларам) за проведене ним соціальне опитування. Тоді юний Макацарія отримав листочок з питаннями та ходив по корпусах, аби опитати мешканців. Але на що витратив ці гроші підприємець не пам’ятає.

“Напевно погуляли на них з друзями”, – зізнається Іраклі Макацарія.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

DZIDZIO

DZIDZIO розповідає, що колеги запросили його в бар, де замовили пива. І вони щось додали туди, тому співак міцно заснув прямо на барній стійці, не заважаючи колегам витратити на напої свої перші гроші.

DZIDZIO
DZIDZIO

Олександр Скічко

Першими грішми, які заробив Олександр Скічко, стали 50 гривень, що зірковий ведучий отримав за проведення концерту в місті Черкаси. Витратив Скічко їх на свою давню мрію — машинку на радіоуправлінні.

Олександр Скічко
Олександр Скічко

MELOVIN

Перший гонорар українського співака вражає. Він зумів заробити аж 500 гривень. Як каже виконавець, тоді це були шалені гроші. А отримав він їх за ведення заходу, присвяченого Новому року, в одному з пивних барів. На ці кошти MELOVIN придбав собі баночку червоної ікри.

MELOVIN
MELOVIN

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини