Український співак MELOVIN показав свій торс: артист підкорює прихильниць не лише музичним талантом

Перед Нацвідбором на "Євробачення-2024" український співак MELOVIN вирішив показати не лише свій музичний талант, але й фігуру, якою планує зібрати більше голосів.

3 лютого розпочнеться голосування Нацвідбору на “Євробачення-2024”. Зараз кожен з учасників має можливість показати себе з кращого боку, щоб отримати більше голосів від користувачів Мережі і гідно представити Україну на головному пісенному конкурсі світу. Співак MELOVIN є одним з учасників Нацвідбору і хлопець має всі шанси отримати перемогу. Крім свого таланту артист вирішив підкорити дівчат своєю фігурою і показався з торсом у соціальних мережах.

MELOVIN вже приймав участь у “Євробаченні-2018”, але посів там 17 місце. Вдруге хлопець наважився подати свою кандидатуру на конкурс через небажання втратити своє життя і відкладати все на потім.

MELOVIN показав свою фігуру в Мережі
MELOVIN показав свою фігуру в Мережі

“Я зрозумів, що настрашніше в цьому житті — профукати його, тому не звертав увагу на тих, хто мені казав, що я вже був на “Євробаченні” і подав свою заявку”, – розповідає артист.

Пісня, з якою MELOVIN планує представити Україну, називається “Мрійник” і вона присвячена кожному з нас. Співак каже, що кожен з нас раніше мріяв про щось: хтось мріяв про професію, яка буде приносити задоволення, хтось — про те, в яких країнах хотілося б побувати, коли виростеш і багато чого іншого. У процесі дорослішання ми забуваємо про наші мрії і заховуємо маленького мрійника, який мотивує нас творити і робити більше, ніж ми можемо. Саме така ідея композиції артиста.

“Ця пісня не про мене, вона про всіх нас. Це маніфест, ода мрійництву, до саме мрійники керують цілим світом. Чим старше ми стаємо, тим більше забуваємо про мрійника всередині. Я лише голос цієї пісні, яка присвячена кожному”, – додає MELOVIN.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини