Рубрики: Біографії

Мішина, Могилевська, Огнєвіч та інші: які 5 українських зірок-холостячок не виходили жодного разу заміж?

В українському шоубізнесі є багато незаміжніх відомих людей. Деякі з них перебувають у статусі холостячки доволі довго, що жодного разу не отримали пропозиції руки та серця. Хто ці жінки?

Чим може похвалитися український шоубізнес, так це точно красивими та успішними зірками. А ви знали, що деякі з них за усе життя жодного разу не чули від чоловіка слів “Ти вийдеш за мене?” Хто ці 5 українських зіркових холостячок?

Ксенія Мішина

Учасниця першого сезону шоу “Холостячка”, де чоловіки борються за серце жінки, була в цивільному шлюбі. Однак, тоді в неї з коханим не склалося: ці стосунки були далекими від здорових, а її обранець навіть піднімав на Мішину руку. Єдине гарне, що Ксенія має від цього періоду свого життя, це її 10-річний син Платон.

Також зірка серіалу “Кріпосна” після обрання своїм обранцем Олександра Еллерта у фіналі “Холостячки” так і не змогла побудувати з коміком довготривалі стосунки.

Ксенія Мішина з сином Платоном

Злата Огнєвіч

Співачка стала учасницею другого сезону шоу “Холостячка”. Тоді її обранцем став Андрій Задворний, у якого, як зізнається співачка, вона по-справжньому закохалася. Однак, через півтора місяця вони розійшлися, після чого Златі було дуже важко.

Виконавиця не любить говорити про своє кохання, але зізналася, що чоловіки завдавали їй болю. У проекті “Холостячка” вона навіть розповіла, що мала стосунки з одруженим чоловіком. Також Огнєвіч відверто ділиться, що готова до створення сім’ї, тому відкрита до нових стосунків.

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

Наталя Могилевська

Співачка після болісного розриву з Андрієм Доліним, у якого була без тями закохана, тривалий час була сама. Утім, вона зізнається, що знайшла нове кохання. Його ім’я Наталя поки не розкриває.

Наталя Могилевська

Даша Астаф’єва

Астаф’єва може похвалитися стосунками з відомими та успішними чоловіками. Проте, склалося так, що заміж за них вона не вийшла. Наразі шанувальникам зірки відомого, що у їхнього кумира є кохана людина, однак хто це поки не знають.

Даша Астаф’єва

Леся Нікітюк

Кого з українських зірок-холостячок постійно опитують, чи є у неї коханий, так це Лесю Нікітюк. Вона завжди лише відшутковується, тому шанувальникам ведучої стає усе цікавіше й цікавіше. Одного разу на ці питання Нікітюк відповіла, що проблема в тому, що в дитинстві її обмели віником, а, за повір’ям, тоді ніхто її заміж не візьме.

Однак, зірка все одно зізнавалася, що хоче сімейного затишку вдома. Також вона розповіла, що братиме участь у Холостячці. Деталей поки немає, але, можливо, зірці пощастить?

Леся Нікітюк
Поділитися