Їхній успіх вражає: ТОП-5 найвідоміших учасниць проекту “Холостяк” — Даша Квіткова, Раміна Есхакзай та інші

Учасниці "Холостяка" завжди славилися своєю красою та розумом. Але хто з них за всі 12 сезонів романтичного шоу змогла стати найбільш успішною учасницею?

12 сезонів романтичного шоу про пошуки кохання “Холостяка” запам’яталися глядачам не тільки неймовірно красивими учасницями, а й тим, наскільки вони були розумними та успішними. Проте, серед усіх учасниць цього зіркового проекту є п’ять, які виявилися одними з найбільш успішних жінок цього телешоу. Хто вони?

Анна Козир

Учасниця третього сезону проекту “Холостяк” здобула перемогу та мала побудувати стосунки з Андрієм Іскорнєвим. Однак, у пари не склалося, але через декілька років Анна вийшла заміж за іншого чоловіка, який не любить публічності.

Дівчина успішно змінилася й зовні: вона доволі схудла, а свій зовнішній вигляд змінила кардинально — тепер Козир надає перевагу прямому довгому волоссю та спокійному стилю.

Кардинальні зміни в образі Анни Козир
Кардинальні зміни в образі Анни Козир

Раміна Есхакзай

Раміна, яка була коханою Віктора Козловського, спробувала віднайти своє кохання у п’ятому сезоні шоу “Холостяк”. Тоді вона разом з іншими учасницями боролася за серце відомого футболіста Сергія Мельника.

Наразі вона стала успішною ведучою, яка активно веде свій YouTube-канал “Ходят слухи”. Її наречений Євген Пронін служить на фронті, захищаючи нашу країну.

Даша Квіткова

Даша Квіткова, учасниця 9-го сезону “Холостяка”, разом з Микитою Добриніним, на відміну від більшості пар, змогли залишитися разом та створили сім’ю.

Також дівчина успішно схудла на 30 кг, а наразі активно займається блогом та спрямовує сили на реалізацію себе в професійному плані.

Олександра Шульгіна

Учасниця першого сезону “Холостяка” не може похвалитися тим, що втримала стосунки з обранцем шоу Максимом Чмерковським. Однак, дівчина змогла реалізувати себе в царині спорту. Вона працює дієтологом, фітнес-тренером, дизайнером спортивного одягу та навіть встигає з’являтися на телеканалі як ведуча ранкового шоу. Також Шульгіна активно проводить фітнес-тури, де самостійно тренує охочих та проводить майстер-класи та лекції.

Роза Аль-Намрі

У третьому сезоні шоу “Холостяк” вона не змогла завоювати серце тодішнього головного чоловіка країни, але змогла завоювати серця мільйонів шанувальників, коли стала ведучою шоу “Як вийти заміж”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини