Одна любов на все життя? Що відомо про дружину дяді Жори, яка народила йому трьох доньок

Дядя Жора — відома медійна особистість, комік, якого знають усі українці. Проте, не так багато знають, що в нього є дружина, яка народила йому трьох дітей. Хто вона та чим займається?

42-річна дружина відомого українського актора дяді Жори Наталя Мичковська працює тренером та експертом зі здорового способу.

Одружилася пара 2001-го року, а вже через рік у їхній сім’ї на світ з’явилася донька Уляна.

Згодом у подружжя народилася друга донька Устина, якій уже встигло виповнитися 15 років.

Після цього Наталя потрапила в страшний інцидент на відпочинку. Тоді в дружини дяді Жори виявили ваду серця та зробили термінову операцію. Однак, після такого випробування експертка зі здорового харчування не просто встала на ноги, а й змогла втретє завагітніти та народити у 2017 році Аміну.

Родина дяді Жори
Родина дяді Жори

Операція дружини дяді Жори

Наталя Мичковська перенесла операцію по видаленню міоми. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Експертка опублікувала фото в компресійних панчохах та з букетом рожевих квітів. У підписі до посту Наталя зізналася, що дуже хвилювалася перед тим, як лягти на операційний стіл: жінка багато плакала, була у відчаї та навіть серйозно задумувалась над скасуванням операції. Однак, вона змогла опанувати себе.

“Дорогою до операційної навіть не плакала. Передивилася історії блогерів, що лягають під ніж пластичного хірурга просто так. Їм не моторошно і я налаштувалась відповідно”, – прокоментувала дружина дяді Жори.

Операцію вона перенесла нормально та швидко одужала.

Як змінилося життя подружжя після 24 лютого?

В одному з інтерв’ю Наталя зізналася, що через повномасштабне вторгнення у їхній сім’ї виникли складнощі. У Мичковської з’явився гастрит, а одна з її доньок почала лунатити.

Експерта відверто ділиться, що після 24 лютого життя змінилося у всіх, однак, вона найбільше хвилюється про своїх доньок.

Наразі уся сім’я дяді Жори проживає у Хмельницькому, звідки комік родом. Вони не планують виїжджати за кордон, а навпаки — у їхніх планах приїхати назад у Київ.

Пара почала жити одним днем, при цьому дядя Жора активно волонтерить, а Наталя веде свій блог.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини