Рубрики: Біографії

Дві сестри – дві різні долі: як склалося життя Ольги і Наталії Сумських, які не ладять між собою

Рідні, але різні. Таке часто трапляється у сім'ях. Адже часто виходить так, що найближчі твої люди будуть сильно відрізнятися від тебе. І це може навіть вплинути на ваші стосунки.

Ольга та Наталя Сумські — рідні сестри. І як іноді буває, вони настільки різні, що не змогли вжитися разом та стати не просто рідними, а й близькими. Між ними часто спалахують конфлікти, а налагодити стосунки та комунікацію у них не дуже виходить.

Сестри зізналися, що причинами конфліктів та чвар між ними є не лише професійні нюанси, а й тема політики. Не даремно кажуть, що за родинним столом не можна говорити про політику та релігію, аби ви не пересварилися.

Чому Наталія та Ольга не можуть поладити?

Раніше подейкували, що причиною того, що сестри Сумські не з’являються разом на публіці, є творча конкуренція. Говорять, що це через те, що старшу сестру називають талановитою, а молодшу нарікають лише вродливою.

Сестри Сумські

Також проблемною виявилася політична складова. Річ у тому, що 66-річна українська акторка та телеведуча Наталія Сумська гостро та радикально сприймає факт того, що її сестра Ольга, яка молодша на 11 років, знімається у серіалах, які транслюють у росії, наприклад, серіал “Кріпосна”, і грає у постановах, де можуть бути залучені митці, родом з сусідньої країни.

Також Наталія не схвалює те, що її молодша сестра все висвітлює у соціальних мережах.

“Немає проблеми побачити, що вона робить чи ні щохвилини. У мене інший погляд на це”, – відверто зізнається Наталія.

На це Ольга відповідає, що знімається лише в українських режисерів, а де транслюватимуть стрічку потім – не знає.

Ставлення Ольги до сестри

Проте, попри чвари, Народна артистка України Ольга Сумська зізнається, що сподівається на поліпшення стосунків з сестрою. Як зазначає вона, для неї Наталія — авторитет, на який акторка рівняється. Ольга мріє знову заспівати під егідою “Сестер Сумських” та зіграти з Наталією на одній сцені.

Поділитися