Ольга Сумська налякала фанатів: актриса видалила свою фірмову родимку на обличчі

Улюблена багатьма українська актриса Ольга Сумська на днях поділилася фотографіями з сімейного відпочинку, на яких уважні шанувальники помітили, що зірка видалила родимку на обличчі.

Днями українська актриса і телеведуча Ольга Сумська поділилася в своєму Instagram-акаунті фотографіями з сімейного відпочинку. Так, разом з чоловіком Віталієм Борисюком зірка вже відкрила пляжний сезон і ніякі закриті кордони їй в цьому не завадили.

Навіть на знімках, де Ольга в купальнику, уважні шанувальники помітили, що знаменитість видалила свою родимку на обличчі, яка довгі роки була частиною її образу. Одна з підписниць запитала у актриси, чи дійсно вона це зробила, на що отримала відповідь «так».

Оскільки Сумська ніяк не прокоментувала причину таких змін, фанати припустили, що причина криється в здоров’ї. Справа в тому, що влітку через активне сонячне випромінювання нешкідливі родимки можуть перероджуватися в злоякісні, тому, ймовірно, артистка зробила це з міркувань безпеки.

До слова, раніше ми вже показували, як виглядають небезпечні родимки, обов’язково подивіться, адже це корисно знати кожному.

Ольга Сумская
Ольга Сумська

В результаті мовчання Ольги перервалося. Щоб заспокоїти стурбованих шанувальників, вона пояснила — ніяких медичних показань для видалення не було, а на процедуру зважилася тільки тому, що з роками її «родзинка» почала їй заважати:

«В юності вона була маленькою, а з віком стала трохи більшою. Думала видалити непомітно на карантині, але непомітно не вийшло», — прокоментувала зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини