Народилися в селі, а стали киянами: Тіна Кароль, Надія Мейхер, Олег Винник, Дзідзьо, Наталія Сумська

Сюжет, який так полюбляють у кіно, коли провінційна людина приїжджає у столицю та підкорює місто своїм талантом. Однак, це не вигадки, а так дійсно може статися. І це довели українські зірки.

Коли ти приїжджаєш зі свого села чи селища в місто, то почуваєшся трохи розгубленим і взагалі не розумієш, що відбувається. Однак, завжди можна освоїтися та стати успішним та відомим мешканцем мегаполіса. І це довели українські зірки на власному досвіді.

Тіна Кароль

Батьківщиною відомої та успішною співачки стало село Оротукан (Магаданська область). У 7 років її сім’я переїхала в Івано-Франківськ. Згодом вона присвятила себе музиці, де змогла досягти неймовірних висот.

Ба більше — Тіна Кароль належить до списку 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу Фокус. Також виконавиця отримувала різноманітні музичні нагороди: Найкраща виконавиця, премія YUNA, Найкраща виконавиця України та інші.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Надія Мейхер

Уродженка села Збручівка, що на Хмельниччині, змогла переїхати в столицю та навіть приєднатися до популярного на той час гурту “ВІА Гра”. Після виходу з групи зірка активно знімалася у серіалах та працювала телеведучою.

Наразі Надія Мейхер має успішний онлайн-магазин.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Олег Винник

Співак народився у селі Вербівка у Черкаській області, а зумів здобути славу в багатьох країнах Європи (Швейцарія, Німеччина, Австрія) під своїм творчим псевдонімом OLEGG.

В Україні Олег Винник також має шалену популярність та значний фан-клуб. Він теж був тренером вокальних шоу “Х-фактор” та “Голос”.

Олег Винник
Олег Винник

Дзідзьо

Михайло Хома, сценічне ім’я якого Дзідзьо, народився у селі Бортники, що на Львівщині. Після диригентського факультету він вступив в столичний університет, аби розвинути свою музичну кар’єру. І в нього це вийшло, адже Хома став Заслуженим артистом України та Амбасадором збірної України з футболу.

Дзідзьо
Дзідзьо

Наталія Сумська

Наталія Сумська народилася у селі Катюжанка Київської області. А за роки своєї творчої діяльності та наполегливої праці змогла стати провідною акторкою Національного академічного драмтеатру ім. І. Франка, Народною артисткою України та отримати безліч премій та нагород.

Наталія Сумська
Наталія Сумська

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини